Uçanbalık’tan erken çocukluk eğitimine dair 28 yeni yayın

Ağustos 29, 2018

Uçanbalık’tan erken çocukluk eğitimine dair 28 yeni yayın

Tudem Yayın Grubu altında yer alan Uçanbalık, 36-72 ay grubuna yönelik ikisi set ve 26 etkinlik kitabı olmak üzere toplam 28 yeni eğitim yayını ile erken çocukluk eğitimine de damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Bireyin, zekâ ve kişilik gelişiminin yüzde 90’ı 0-6 yaş arasında gerçekleşiyor. “Erken çocukluk” olarak da ifade edilen bu dönemde çocuğa verilen eğitim ve kültür kitapları büyük önem taşıyor. Bu nedenle yayıncılıkta yaklaşık 35 yıllık tecrübeye sahip Tudem Yayın Grubu eğitim yayınları konusundaki uzmanlığını Uçanbalık markası ile erken öğrenme alanına da taşıdı. Geçen yıl 60+ ay çocuklarına yönelik Erken Öğrenme Seti ile bu alana iddialı bir giriş yapan Uçanbalık, bu yıl 48+ ay Seti ve 26 ayrı kavram ve etkinlik kitabı ile yayınlarını zenginleştirdi.

48+ ve 60+ Erken Öğrenme Setleri, Milli Eğitim Bakanlığı öğretim programının yanı sıra, Reggio Emilia, PYP ve Beyne Dayalı Öğrenme gibi uluslararası eğitim yaklaşımları esas alınarak oluşturuldu. Gerçek fotoğrafların, çocuğun tek başına okuma yapabilmesini sağlayan akıllı işaretlerin kullanıldığı setler, sanatsal tasarımı ve bilimsel içeriği ile fark yaratıyor.

Uçanbalık, bu yıl ilk kez çıkardığı 26 ayrı kavram ve etkinlik kitabıyla çocukların keşfetme ve öğrenme sürecine rehberlik ediyor. Çizerek Öğreniyorum, Akıllı Boyama ve Öğrenmeyi Seviyorum serilerinin yanında Matematik, Görsel Algı ve Dikkat ile Çizgi başlıklı kavram kitapları çocukların okula ve hayata hazır olmasını sağlıyor. 3-4; 4-5 ve 5-6 yaş gruplarına göre hazırlanan kitaplar sayesinde çocuklar keyifli etkinlikler eşliğinde, rakamlar, harfler ve hayata dair ilk bilgilerle tanışıyor.

Erken çocukluk eğitiminin uzmanlık gerektirdiğini bilen okullar, öğretmenler ve ebeveynler Uçanbalık yayınlarını Tudem bayilerinden ve Tudem web sitesinden inceleyebiliyor.

Uçanbalık Eğitim yayınlarını incelemek için>>>

edebiyathaber.net (29 Ağustos 2018)

Yorum yapın