TÜYAP Eskişehir Kitap Fuarı 11 Aralık’ta açılıyor

Kasım 10, 2018

TÜYAP Eskişehir Kitap Fuarı 11 Aralık’ta açılıyor

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği ve Eskişehir Ticaret Odası işbirliği, Eskişehir Valiliği ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi desteği ile ilk kez düzenlenen Eskişehir Kitap Fuarı, 11-16 Aralık 2018 tarihleri arasında Eskişehir Ticaret Odası – TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

170 yayınevinin katılımıyla hazırlanan Eskişehir Kitap Fuarı panel, söyleşi, atölye çalışmaları ve çocuk etkinliklerinden oluşan 50 kültür etkinliğine ev sahipliği yapacak.

Eskişehirli okurlar, fuar süresince İlber Ortaylı, İpek Çalışlar, Yılmaz Özdil, Ahmet Telli, Çiğdem Gündeş, Hasan Ali Toptaş, Hikmet Anıl Öztekin, Haydar Ergülen, Sevgi Özel, Ahmet Şimşirgil, Akgün Akova, Mine G. Kırıkkanat, Deniz Bayramoğlu, Murat Menteş, Ezel Akay, Mete Yarar ve pek çok değerli yazarla buluşma imkanı bulacak.

Araştırmacı Atilla Oral tarafından “Atatürk ve Eskişehir Fotoğrafları Sergisi” fuar süresince okurların ziyaretine açık olacak.

Eskişehir Kitap Fuarı’nı takip edin

Fuar hakkında en güncel haberlere, ayrıntılı etkinlik programı ve imza günleri listesine www.tuyapeskisehirkitapfuari.com sitesinden ulaşabilir; facebook/kitapfuarieskisehir, twitter/kitapfuari ve instagram/kitapfuari hesapları üzerinden takip edebilirsiniz.

Girişin ücretsiz olduğu Eskişehir Kitap Fuarı, her gün 10.00-19.30 saatleri arasında, kapanış günü olan 16 Aralık tarihinde ise 19.00’a kadar ziyaret edilebilir.

edebiyathaber.net (6 Aralık 2018)

Yorum yapın