TÜYAP Eskişehir 2. Kitap Fuarı 10-15 Aralık’ta

Kasım 9, 2019

TÜYAP Eskişehir 2. Kitap Fuarı 10-15 Aralık’ta

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği ve Eskişehir Ticaret Odası işbirliği, Eskişehir Valiliği ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi desteği ile düzenlenen Eskişehir 2. Kitap Fuarı, 10-15 Aralık 2019 tarihleri arasında Eskişehir Ticaret Odası – TÜYAP Fuar Merkezi‘nde gerçekleştirilecek.

Bölgenin kültürel yaşamına önemli katkılar sağlayan, 155 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla hazırlanan Eskişehir Kitap Fuarı panel, söyleşi, atölye çalışmaları ve çocuk etkinliklerinden oluşan 50 kültür etkinliğine ev sahipliği yapacaktır. Altı gün boyunca düzenlenen imza günleri ve etkinliklerde yüzlerce yazar okurlarıyla buluşacak.  

Aralarında Zeynep Oral, Ahmet Telli, Enver Aysever, Hasan Ali Toptaş, Aret Vartanyan, Ayşe Kulin, Haydar Ergülen, Füsun Çetinel, Sinan Akyüz, Nabi Avcı, Sara Şahinkanat, Mete Yarar, Nilgün Bodur, Birsen Ekim Özen, Altay Öktem, Sezgin Kaymaz, Sinem Sal, Kahraman Tazeoğlu, Dilara Keskin, Ahmet Şimşirgil, Ayşe Tolga, Koray Yersüren, Zeynep Sahra, Hicabi Demirci, Mustafa Hoş, Figen Şakacı, Saygı Öztürk, Ali Lidar’ın da bulunduğu pek çok değerli yazar ve şairin katılımıyla düzenlenecek Eskişehir Kitap Fuarı’nda 2019 yılını kitapla uğurlamış olacağız.

Fuar Ziyaret Saatleri

Girişin ücretsiz olduğu Eskişehir Kitap Fuarı, her gün 10.00-19.30 saatleri arasında, kapanış günü olan 15 Aralık tarihinde ise 19.00’a kadar ziyaret edilebilir. 

Eskişehir Kitap Fuarı’nı Takip Edin 

Fuar hakkında en güncel haberlere, ayrıntılı etkinlik programı ve imza günleri listesine www.tuyapeskisehirkitapfuari.com sitesinden ulaşabilir; facebook/tuyapkitapfuari, twitter/kitapfuari ve instagram/kitapfuari hesapları üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıntılı etkinlik programı ve imza günleri listesine web sitesinin Etkinlik Takvimi sekmesinden ulaşabilirsiniz.

edebiyathaber.net 

Yorum yapın