TÜYAP Diyarbakır 7. Kitap Fuarı yaklaşıyor

Ağustos 30, 2019

TÜYAP Diyarbakır 7. Kitap Fuarı yaklaşıyor

Diyarbakır Kitap Fuarı Yedinci Yılında 9 gün boyunca kitapseverleri ağırlayacak. Diyarbakır  Fuarı, 28 Eylül – 6 Ekim 2019 tarihleri arasında TÜYAP Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Diyarbakır Kitap Fuarı’nda, aralarında Adnan Özyalçıner, Canan Tan, Ahmet Telli, Mine Söğüt, Altan Öymen, Aytül Akal, Ahmet Şimşirgil, Latife Tekin, Bahadır Yenişehirlioğlu, Feryal Saygılıgil, Kemal Hamamcıoğlu, Lal Laleş, Birsen Ekim Özen, Şener Özmen, Kemal Varol, Ayşe Hür, Şeyhmus Diken, Berken Bereh, Gaye Boralıoğlu, Erdoğan Aydın, Toprak Işık, Gülseren Budayıcıoğlu, Selim Temo, Çiğdem Gündeş, Vecdi Erbay ve İsmail Beşikçi’nin de bulunduğu pek çok değerli yazar ve şair okurlarıyla bir araya gelecek.

Yazının Kadim Coğrafyasında Kitap Dolu 9 Gün

Bölgenin kültürel yaşamına önemli katkıları olan Diyarbakır Kitap Fuarı, yedinci yılında dokuz gün boyunca kitapseverleri ağırlayacaktır. Fuara 130 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılırken, fuar süresince panel, söyleşi, atölye çalışması ve çocuk etkinliklerinden oluşan 75 kültür etkinliği düzenlenecektir. Etkinlikler ve imza günlerinde yazarlar okurlarıyla buluşma fırsatı yakalayacak.

Girişin ücretsiz olduğu Diyarbakır Kitap Fuarı her gün 10.00-19.30, kapanış günü olan 6 Ekim tarihinde ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

Diyarbakır Kitap Fuarı’nı Takip Edin

Diyarbakır Kitap Fuarı ile ilgili en güncel haberleri, konuk yazarları, ulaşım bilgilerini, etkinlikleri ve imza günlerini www.diyarbakirkitapfuari.com sitesinden ve facebook/tuyapkitapfuari, twitter/kitapfuari ve instagram/kitapfuari hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. Önümüzdeki günlerde açıklanacak olan ayrıntılı etkinlik programı ve imza günleri listesine web sitemizin Etkinlik Takvimi sekmesinden ulaşabilirsiniz.

edebiyathaber.net (30 Ağustos 2019)

Yorum yapın