TÜYAP Diyarbakır 7. Kitap Fuarı etkinlik programı açıklandı

Eylül 12, 2019

TÜYAP Diyarbakır 7. Kitap Fuarı etkinlik programı açıklandı

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği yanı sıra Diyarbakır Valiliği, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası, Diyarbakır Ticaret Borsası, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Karacadağ Kalkınma Ajansı ve Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün desteği ile hazırlanan Diyarbakır 7. Kitap Fuarı, 28 Eylül – 6 Ekim 2019 tarihleri arasında TÜYAP Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Diyarbakır Kitap Fuarı’nda, aralarında Adnan Özyalçıner, Mıgırdiç Margosyan, Canan Tan, Ahmet Telli, Mine Söğüt, Ayşe Kulin, Altan Öymen, Aytül Akal, Hasan Ali Toptaş, İsmail Saymaz, Sara Şahinkanat, Ahmet Şimşirgil, Latife Tekin, Bahadır Yenişehirlioğlu, Murat Menteş, Feryal Saygılıgil, Kemal Hamamcıoğlu, Feride Çetin, Lal Laleş, Birsen Ekim Özen, Sinan Yağmur, Jaklin Çelik, Şener Özmen, Seray Şahiner, Selçuk Erdem, Kemal Varol, Ayşe Hür, Şeyhmus Diken, Berken Bereh, Gaye Boralıoğlu, Murat Özyaşar, Celîlê Celîl, Erdoğan Aydın, Toprak Işık, Gülseren Budayıcıoğlu, Rewhat, Selim Temo, Çiğdem Gündeş ve Vecdi Erbay’ın da bulunduğu pek çok değerli yazar, şair ve çizer okurlarıyla bir araya gelecek.

Yazının kadim coğrafyasında kitap dolu 9 gün

Bölgenin kültürel yaşamına önemli katkıları olan Diyarbakır Kitap Fuarı, yedinci yılında dokuz gün boyunca kitapseverleri ağırlayacak. Fuara 145 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılırken, fuar süresince panel, söyleşi, atölye çalışması ve çocuk etkinliklerinden oluşan 75 kültür etkinliği düzenlenecek. Etkinlikler ve imza günlerinde yazarlar okurlarıyla buluşma fırsatı yakalayacak.

Girişin ücretsiz olduğu Diyarbakır Kitap Fuarı her gün 10.00-19.30, kapanış günü olan 6 Ekim tarihinde ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

Diyarbakır Kitap Fuarı’nı takip edin 

Diyarbakır Kitap Fuarı ile ilgili en güncel haberleri, konuk yazarları, ulaşım bilgilerini, etkinlikleri ve imza günlerini www.diyarbakirkitapfuari.com sitesinden ve facebook/tuyapkitapfuari, twitter/kitapfuari ve instagram/kitapfuari hesaplarından takip edebilirsiniz. Ayrıntılı etkinlik programı ve imza günleri listesine web sitesinin Etkinlik Takvimi sekmesinden ulaşabilirsiniz.

edebiyathaber.net (12 Eylül 2019)

Yorum yapın