TÜYAP 25. İzmir Kitap Fuarı Onur Konuğu açıklandı

Şubat 27, 2020

TÜYAP 25. İzmir Kitap Fuarı Onur Konuğu açıklandı

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle düzenlenen 25. İzmir Kitap Fuarı, 11-19 Nisan 2020 tarihleri arasında her zamanki yerinde Uluslararası İzmir Fuar Alanı’nda (Kültürpark) gerçekleştirilecek.

Anadolu’da ilk kez bir kitap fuarının çeyrek yüzyıla erişmesini bir festivale dönüştürmeyi planlayan fuar ekibi tarafından çocukları ve gençleri odağına alacak bir program hazırlanmakta. Yirmi beşinci yaşında tüm şehri kapsayacak bir edebiyat ve kültür festivaline bürünecek olan İzmir Kitap Fuarı, yurt içi ve yurt dışından çok sayıda yazarı konuk edecek. Kentin kültür yaşamına değerli katkılar sunduğuna inandığımız İzmir Kitap Fuarı, 450 yayınevi ve sivil toplum kuruluşuna ev sahipliği yapacak. Dokuz gün boyunca düzenlenecek panel, söyleşi, atölye çalışmaları ve çocuk etkinliklerinden oluşan 120 kültür etkinliği ve imza günlerinde yazarlar okurlarıyla buluşma fırsatı yakalayacak.

Onur Konuğu Veysel Çolak

İzmir’de yaşayan şair ve yazar Veysel Çolak çeyrek yüzyılı geride bırakan İzmir Kitap Fuarı’nın onur konuğu olarak belirlenmiştir. Fuar boyunca düzenlenecek panel ve söyleşilerde Veysel Çolak’ın edebiyatı, eserleri ve yaşamı ele alınacak; aynı zamanda TÜYAP tarafından kendisi için armağan kitap hazırlanacak.

İzmir Kitap Fuarı’nı Takip Edin 

Fuarla ilgili en güncel haberleri, konuk yazarları, ulaşım bilgilerini, etkinlikleri ve imza günlerini www.izmirkitapfuari.com sitesinden; facebook/tuyapkitapfuari, twitter/kitapfuari ve instagram/kitapfuari hesaplarından takip edebilirsiniz. Mart ayı sonunda açıklanacak ayrıntılı etkinlik programı ve imza günleri listesine  Etkinlik Takvimi sekmesinden ulaşabilirsiniz. 

Girişin ücretsiz olduğu İzmir Kitap Fuarı her gün 10.30-20.00, kapanış günü olan 19 Nisan tarihinde ise 10.30-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

edebiyathaber.net (27 Şubat 2020)

Yorum yapın