Türkiye Yayıncılar Birliği Başkanı belli oldu

Nisan 19, 2019

Türkiye Yayıncılar Birliği Başkanı belli oldu

Türkiye Yayıncılar Birliği’nin 23. Olağan Genel Kurulu, iki yıllık çalışma dönemini değerlendirmek üzere 18 Nisan Perşembe günü CVK Park Bosphorus Hotel’de toplandı. Türkiye Yayıncılar Birliği Başkanı Kenan Kocatürk, 2019-2021 çalışma döneminde de görevine devam etmek üzere yönetim kurulu başkanlığına seçildi. 

18 Nisan 2019 Perşembe günü gerçekleşen olağan genel kurul toplantısında, Türkiye Yayıncılar Birliği’ne uzun yıllar emek vermiş olan Fahri Aral ve Arman Fikri, yönetim kurulundaki görevlerine veda ettiler.

Türkiye Yayıncılar Birliği’nin 23. Olağan Genel Kurulu’nda, 2019-2021 çalışma döneminde görev yapacak yeni yönetim kurulu ve diğer organları da yapılan seçimle belirlendi. Seçilen yeni yönetim kurulunun görev dağılımları ise şu şekilde belirlendi: Kenan Kocatürk (Yönetim Kurulu Başkanı-Literatür Yayıncılık), Koray Seçkin (İkinci Başkan-Seçkin Yayıncılık), Özgür Akın (Genel Sekreter-Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık), Servet Düz (Sayman-Bora Yayıncılık Dağıtım), Mustafa Nemutlu (Üye-Teknolist Bilgi Sistemleri),Tan Çağlayan (Üye-Çağlayan Kitabevi) ve Erol Aydın (Üye-Siren Yayınları).

edebiyathaber.net (19 Nisan 2019)

Yorum yapın