Tudem Yayınları’ndan önemli bir hizmet

Mart 30, 2018

Tudem Yayınları’ndan önemli bir hizmet

Tudem Yayın Grubu, Uluslararası Bakalorya (IB) Programı’nı uygulayan okullara yönelik hazırladığı İlk Yıllar Programı (PYP) Kitap Listesi’ni Milli Eğitim Bakanlığı öğretim programındaki değişiklikler ve güncel uygulamalara göre güncelledi. Liste,Tudem web sitesinden ücretsiz olarak indirilebilir. 

Eğitim ve kültür yayıncılığında 34 yılı aşkın tecrübesi bulunan Tudem Yayın Grubu, eğitim programlarının hedeflerine uygun, öğrencilerin ilgisini çeken, hayal gücünü besleyen ve onları geliştiren yüzlerce yayını ile eğitimcilere verdiği desteği sürdürüyor.

Tudem Yayın Grubu, öğrencilere dünya standardında eğitim sağlamayı amaçlayan Uluslararası Bakalorya (IB) Programı’na yönelik çok önemli bir kaynak sunuyor. IB Programı içinde önemli bir yer tutan edebiyat ve başvuru kitapları için Tudem,İlk Yıllar Programı (PYP) Kitap Listesi’ni güncelledi. MEB öğretim programının yanı sıra çağdaş uygulamalar esas alınarak yeniden hazırlanan listede kitaplar sınıflara, türlere ve yazarlara göre ayrıldı. PYP’de tanımlanmış olan bilgi alanları, sorgulama temaları, kavramlar, beceriler ve tutumlar ile kurulan ilişkilendirmeler sayesinde eğitimcilerin öğrencileri için en doğru seçimleri yapması kolaylaştırıldı.

İlk Yıllar Programı (PYP) Kitap Listesi’ni ücretsiz indirmek için linke tıklayın: Kitap listesi

edebiyathaber.net (30 Mart 2018)

Yorum yapın