Tudem Yayın Grubu’ndan örnek sponsorluk

Temmuz 12, 2017

Tudem Yayın Grubu’ndan örnek sponsorluk

Türkiye Aquatlon Şampiyonası’nda Tudem Yayın Grubu sponsorluğunda mücadele eden Mavi Karga Spor Kulübü, hem kadın hem erkeklerde kupayı kucakladı. 

Türkiye Triatlon Federasyonu 2017 yarış sezonunda, Tudem Yayın Grubu sponsorluğunda mücadele eden Mavi Karga Spor Kulübü, 9 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilen Urla Aquatlonu’nda 14 sporcusuyla madalya mücadelesi verdi. Kutluhan Özkunt, 40-44 yaş grubu erkeklerde birinci olurken, 30-39 yaş grubu kadınlarda Doğa Sema Çapanoğlu ikinci, Egem Sena Korkut ise üçüncü oldu.

Final yarışı olan Urla Aquatlonu sonucunda kupaya hak kazanan takımlar da belirlendi. Mavi Karga Spor Kulübü Kadınlar Yaş Grubu’nda şampiyon olarak kupayı kucaklarken, Erkekler Yaş Grubu’nda ise üçüncü oldu.

2011 yılında kurulan ve 35 lisanslı sporcusu bulunan Mavi Karga Spor Kulübü’nün kaptanı Kutluhan Özkunt, “Elde ettiğimiz derecelerden memnunuz. Tudem Yayın Grubu’nun desteğiyle triatlon, aquatlon, duatlon branşlarında  yarışlara takım olarak katılmaya devam edeceğiz. Açıkçası, eğitim ve kültür alanında faaliyet gösteren bir kurum tarafından desteklenmek bizim için çok anlamlı, dilerim bu destek başka kuruluşlara da örnek teşkil eder” dedi.

edebiyathaber.net (12 Temmuz 2017)

Yorum yapın