Tudem Modern Klasikler koleksiyonu iki yeni kitap ile zenginleşti

Nisan 5, 2018

Tudem Modern Klasikler koleksiyonu iki yeni kitap ile zenginleşti

Tudem Modern Klasikler koleksiyonuna Andy Mulligan’ın tüm dünyada sevilen romanı Çöplük ve ödüllü yazar Ferda İzbudak Akıncı’nın evrensel eseri Mutluluk Sokağı eklendi.

Yayınları etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Tüm zamanların en çok okunan Tudem kitaplarının özel baskılarının yayımlandığı Tudem Modern Klasikler koleksiyonunda yer alan eserlerin sayısı 10’a ulaştı.

İngiliz yazar Andy Mulligan’ın 25’ten fazla dile çevrilen Çöplük adlı eseri ile Ferda İzbudak Akıncı’nın zaman sınırı tanımayan romanı Mutluluk Sokağı, yeni kapağı, özel cildi ve sayfa tasarımları ile Tudem Modern Klasikler koleksiyonu içinde yeniden okurlarla buluşuyor.

12 yaş ve üzeri okurlara, çarpıcı gerçeklerle örülü, heyecan verici bir serüvenin kapılarını aralayan Çöplük, üç cesur sokak çocuğunun, hiçliğin içinden umuda uzanan yaşam mücadelesini anlatıyor. 10 yaş ve üstündeki kitapseverler için keşiflerle dolu bir okuma deneyimi vadeden Mutluluk Sokağı ise yeni okuluna başlamak için başka bir şehre doğru yola çıkan Utku adında bir gencin, kendini arayış öyküsüne odaklanıyor.

Sisin Sakladıkları, Mavi Zamanlar, Savaş Atı, Çizgili Pijamalı Çocuk, Babam ve Ben, Süper Gazeteciler, İkiz Gezginler İstanbul’dan Bodrum’a, Hitler Oyuncağımı Çaldı gibi Tudem’in klasikleşmiş ve çok sevilen kitaplarını, özel tasarımı ve sert kapaklı baskısıyla okurlarla buluşturan Tudem Modern Klasikler koleksiyonunda yer alan eserlerin sayısı 10’a ulaştı. 

Kitapseverlerin kaçırmaması gereken bu özel koleksiyon, aynı zamanda yılbaşı, doğum günü gibi belirli günlerde sevdiklerine kitap armağan etmekten hoşlananlar için de anlamlı bir alternatif sunuyor.

edebiyathaber.net (5 Nisan 2018)

Yorum yapın