Tudem Edebiyat Ödülleri bu yıl roman dalında verilecek

Şubat 16, 2017

Tudem Edebiyat Ödülleri bu yıl roman dalında verilecek

tudem2003 yılından bu yana çocuk ve gençlik edebiyatına çağdaş ve özgün eserler kazandırmak amacıyla gerçekleştirilen Tudem Edebiyat Ödülleri, 15. yılında ilk kez yetişkin edebiyatı alanında ve roman dalında verilecek.

Tanıtım bülteninden

Türkçe edebiyatın gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen yarışma, eserlerini yayımlatma imkânı arayan yazarlara fırsat sunuyor. Yarışmada ödül alan eserlerin yayın grubumuzun yetişkin markası Delidolu tarafından yayıma hazırlanması planlanıyor.

Tudem Yayın Grubu’nun 33 yıllık yayıncılık birikiminin en değerli meyvelerinden biri olan Tudem Edebiyat Ödülleri, 15 yıldır farklı kuşakları kucaklayan 50’yi aşkın ödüllü yapıta her yıl yenilerini ekliyor. Tarafız duruşu, nitelikli eserleri ön plana çıkaran yapısıyla edebiyat dünyasının önemli referanslarından biri olma özelliği taşıyor.

Bu yılki yarışmada birinciye 10.000 TL, ikinciye 7.500 TL, üçüncüye 5.000 TL olarak belirlenen para ödüllerinin yanı sıra, İzmirli heykeltıraş Ozan Ünal tarafından tasarlanan ödül heykelleri de törende sahipleriyle buluşacak.

Seçici Kurul:

Feyza Hepçilingirler
Özcan Karabulut
Faruk Duman
Kemal Varol
Hakan Bıçakcı

Son Başvuru Tarihi: 15 Aralık 2017

Şartname için>>>

edebiyathaber.net (16 Şubat 2017)

Yorum yapın