TTNET Kitap’ta Can Yayınları e-kitapları % 50 indirimli!

Ağustos 27, 2014

TTNET Kitap’ta Can Yayınları e-kitapları % 50 indirimli!

ttnetTTNET’in e-kitap platformu TTNET Kitap‘ta, Can Yayınları’ndan çıkan e-kitaplar bir süre % 50 indirimli satılacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, e-kitap platformu TTNET Kitap, kullanıcılarına yenilikler sunmaya devam ediyor. Edebiyat, tarih, politika ve çocuk kitapları başta olmak üzere tüm kategorilerde binlerce kitabın bulunduğu TTNET Kitap, Türkiye’nin önemli yayınevlerinden Can Yayınları’na ait e-kitapları da okurlarıyla buluşturuyor.

Kitapseverler, 25 Eylül’e kadar TTNET Kitap mobil uygulamalarındaki ve “ttnetkitap.com.tr” adresindeki alışverişlerinde bu kampanyadan faydalanabilecek.

TTNET Kitap kullanıcıları dijital kütüphanelerini, Can Yayınları’ndan çıkan yapıtlarla genişletme fırsatı bulacak. Victor Hugo, Charles Dickens, Dostoyevski, Maksim Gorki gibi yazarların dünya klasikleri; George Orwell, Stefan Zweig ve Albert Camus gibi dünya edebiyatının önemli isimlerinin yapıtları; Türk edebiyatından Halide Edib Adıvar, Tahsin Yücel, Murat Gülsoy ve Yekta Kopan gibi yazarların kitapları, TTNET Kitap’ta yer alan Can Yayınları arşivindeki kitaplardan bazıları.

Kitapseverlere binlerce e-kitabı yanında taşıyabilme ve dilediği zaman okuyabilme kolaylığı sunan TTNET Kitap servisinden, isteyen herkes yararlanabiliyor. Kullanıcılar hem web hem de iOS ve Android tabanlı mobil platformlar üzerinden kitapları inceleyebiliyor ve satın alma işlemi yapabiliyor.

TTNET Kitap’tan satın alınan e-kitaplar, tablet, bilgisayar ve akıllı telefonlar gibi farklı cihazdan okunabiliyor. Kullanıcılar offline okuma, not alma gibi seçeneklerden yararlanabildikleri gibi kitabın içinde aradıkları bir bilgiyi, saniyeler içinde bulabiliyor, yazı büyüklüğü ve metin biçimini kendi tercihlerine göre ayarlayabiliyorlar.

Kaynak: AA (27 Ağustos 2014)

Yorum yapın