Trendeki Yabancı’nın ağustos sayısı yayında

Ağustos 5, 2020

Trendeki Yabancı’nın ağustos sayısı yayında

Aylık öykü dergisi #TrendekiYabancı’nın on ikinci sayısı “Ve Perde!” temasıyla yayımlandı.

Sally Rooney’den “Renk ve Işık”, Peyami Safa’nın daha önce yayımlanmamış öyküsü “Enfiye Kutusu”, Zeynep Kaçar’dan “Türbansız” ve Bahadır Cüneyt Yalçın’dan “Bomba” bu sayıda okuru bekliyor.

Zeynep Kaçar, Cem Tunçer, Peyami Safa, Zeynep Tuğçe Karadağ, İlay Bilgili, Göktuğ Canbaba, Bahadır Cüneyt Yalçın, Bülent Ayyıldız, Murat S. Dural, Hakan Toker, Sally Rooney, Aylin Sökmen, Hakan Sipahioğlu, Rachel Reeher, Ben Segal, Zeynep Kahraman Füzün, Nilüfer Altunkaya, Erin Lyndal Martin, Ayşem Dur, Haden Öz öyküleriyle #TrendekiYabancı’nın ağustos sayısında.

Trendeki Yabancı’da online olarak ücretsiz okuyabileceğiniz Can Yayınları kitapları: Tekinsiz Hikâyeler, Mürver Ağacı, Dr. Jekyll ve Mr. Hyde, Yaman Adam, Şeytani Öyküler, Bir de Baktım Yoksun, Nyarlathotep, Evvelotel-Saklı, Sular Ne Güzelse, Bize Umut Gerek, Trajik Nüans, Yaz Korkuları, Yalnız Uyuyanlar İçin, Oysa Herkes Kendisiyle Meşgul, Yufka Yürek, Aşka İnanmayanlar İçin Aşk Öyküleri, Çok Özel İsimler Sözlüğü, Şen Saat, Gece Yolculuğu, Düşler, Kâbuslar ve Gelecek Masalları ve Temiz Kâğıdı.

Uygulamayı indirerek bugüne kadar çıkan tüm sayılara erişebilirsiniz.

https://apple.co/2lFKVs7 / http://bit.ly/2m9D9H7

edebiyathaber.net (5 Ağustos 2020)

Yorum yapın