The School of Life İstanbul’un iki yakasında

Ekim 20, 2015

The School of Life İstanbul’un iki yakasında

1445243181_TSOL_Kozyatagi1’inci yaşını dolduran The School of Life Istanbul, Kasım itibariyle etkinliklerini BİLGİ Kozyatağı Merkezi’ne de taşıyor.

Böylece, bugüne dek İstanbul’un eğitim ve kültür odağı İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul kampüsünde ve şehrin farklı mekanlarında yapılan etkinlikler, artık Anadolu Yakası’na da taşınmış olacak.

İstanbul’da 1’inci yaşını dolduran TSOL İstanbul, felsefe, edebiyat, psikoloji ve görsel sanatların dönüştürücü rehberliğinden beslenen ders ve atölyelerinde, akıllı ve iyi yaşama alternatiflerini keşfetmek isteyenlerle bir araya geliyor. TSOL Istanbul etkinlikleri, meşgul, kaygılı ve meraklı şehir insanının kendisiyle, diğerleriyle ve işiyle ilişkilerine derinlemesine bakmasına, bu ilişkileri farklı açılardan algılamasına ve daha iyi yönetebilmesine imkan tanıyor.

The School of Life’ın Koztayağı’nda gerçekleştirilecek ders ve atölyeleri içerisinde Sevdiğimiz İşi Nasıl Buluruz, Sakin Kalmayı Nasıl Başarırız, Yorgun Zihinlere Bilinçli Farkındalık, Bir Girişimci Gibi Düşünebilmek, Nasıl Fark Yaratırız, Anlayış, Kayınvalide ve Gelin: Hayatta Kalma Kılavuzu gibi başlıklar yer alıyor.

The School of Life etkinliklerinin güncel takvimi, detaylı ders içerikleri ve kayıt için theschooloflife.com/istanbul adresini takip edilebiliyor.

edebiyathaber.net (20 Ekim 2015)

Yorum yapın