The School of Life İstanbul’da bahar heyecanı

Mart 26, 2015

The School of Life İstanbul’da bahar heyecanı

BILGI+-+The+School+of+Lifeİstanbul Bilgi Üniversitesi’nin eğitim, kültür ve festival merkezi santralistanbul’da açılan The School of Life İstanbul’un bahar dönemi Mart itibarıyla başladı.

İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin hayata geçirdiği The School of Life İstanbul, yeni atölye çalışmaları ve söyleşilerle zenginleşen programında alanında uzman isimleri ağırlıyor. Kuruluşundan itibaren sadece dört ayda eğitim ve atölyelerine katılan 1.000 katılımcının hayatına dokunan TSOL’un bahar dönemi programı başladı.

Haziran ayına kadar devam edecek bahar programında, güz döneminde ilgi gören Elvan Omay ile Potansiyelimizi Nasıl Gerçekleştiririz, Mehmet Emin Adanalı ile Kendine Güven Nasıl Sağlanır, Itır Erhart ile Nasıl Fark Yaratırız, Sami Bugay ile Nasıl Daha İyi Sohbet Ederiz, Betul Mardin ile İyi Yaşlanmak, Aydan Bayır ile Kendimize Karşı Nasıl Daha Anlayışlı Oluruz dersleri bir kez daha katılımcılarla buluşuyor. Katılımcılarla ilk kez buluşacak özel etkinlikler arasında “Gündüz Vassaf ile Bir Şehir Macerası”, “Bülent Somay ile Merhamet”, “Zeynep Evgin ile Yaratıcılık Atölyesi” yer alıyor. Yeni dönemin en büyük yeniliklerinden biri de, alanında uzman iki ismi bir aya getiren “Tehlikeli Sohbetler”. Zorlu ve netameli konularda cesur söyleşilere alan açacak Tehlikeli Sohbetler’de Alper Hasanoğlu ile Ece Temelkuran “Unuttuğumuzu Hatırlamadıklarımız”, M. Serdar Kuzuloğlu ile Uğurcan Ataoğlu “İkinci Adam Olmak” üzerine konuşacak.

İngilizce atölye çalışmaları başladı

The School of Life İstanbul’un bahar programı, İngilizce atölye çalışmalarıyla da zenginleşiyor. Bu kapsamda programda yer alan “Sevgili Nasıl Seçilir”, “Nasıl Fark Yaratırız”, “Tek Başına Nasıl Zaman Geçirilir”, “Aşkı Nasıl Zinde Tutarız”, “Kendine Güven Nasıl Sağlanır”, “İş ve Özel Hayatı Nasıl Dengede Tutarız”, “Nasıl Yaratıcı Olunur”, “Nasıl Sakin Kalırız”, “Para ile Sağlıklı Bir İlişki Nasıl Kurabiliriz”, “Ölümü Nasıl Karşılayabiliriz” gibi atölyeler, İngilizce olarak da düzenleniyor.

Hayatın temel meseleleri üzerine derinlemesine ve birlikte düşünme ortamı sunan The School of Life İstanbul, kısa sürede büyük bir ilgiyle karşılandı. Sadece dört ayda çeşitli atölye çalışmalarında yaklaşık 1000 katılımcıyı ağırlayan The Sochool of Life İstanbul, sosyal medyada ise yaklaşık 9 bin kişi ile etkileşim sağlıyor.

The School of Life İstanbul 2015 Bahar programına kayıtlar, www.theschooloflife.com/istanbul adresinden yapılabilir.

The School of Life İstanbul Bahar Programı

MART 2015

İlişkiden Sonra Hayat Nasıl Devam Eder –  28 Mart 2015, Cumartesi

Sevdiğimiz İşi Nasıl Buluruz –  28 Mart 2015, Cumartesi

Aşkı Nasıl Zinde Tutarız (İngilizce) – 29 Mart 2015, Pazar

İş ve Özel Hayatı Nasıl Dengede Tutarız (İngilizce) – 29 Mart 2015, Pazar

NİSAN 2015

Alper Hasanoğlu ile Aşkın Halleri – 5 Nisan 2015, Pazar

Bülent Somay ile Merhamet- 8 Nisan 2015, Çarşamba

Potansiyelimizi Nasıl Gerçekleştiririz – 18 Nisan 2015, Cumartesi

Sakin Kalmayı Nasıl Başarırız – 25 Nisan 2015, Cumartesi,

Zeynep Evgin ile Yaratıcılık Atölyesi – 25 Nisan 2015, Cumartesi

Tehlikeli Sohbetler: Alper Hasanoğlu – Ece Temelkuran – 29 Nisan 2015, Çarşamba

MAYIS 2015

Nasıl Fark Yaratırız – 2 Mayıs 2015, Cumartesi

Gündüz Vassaf ile Bir Şehir Macerası –  30 Mayıs 2015, Cumartesi

Zeynep Çatay ile Bedeni Dillendirmek – 9 Mayıs 2015, Cumartesi

Betül Mardin ile İyi Yaşlanmak – 16 Mayıs 2015, Cumartesi

Potansiyelimizi Nasıl Gerçekleştiririz – 30 Mayıs 2015, Cumartesi

edebiyathaber.net (26 Mart 2015)

Yorum yapın