Tess Gerritsen’den soluk soluğa iki roman

Nisan 12, 2018

Tess Gerritsen’den soluk soluğa iki roman

Tess Gerritsen’in Çırak ve Kayıp Kızlar adlı romanları Doğan Kitap tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Birçok kitabı New York Times bestseller’ı olan Cerrah’ın yazarı Tess Gerritsen’den yine soluk soluğa, iki müthiş roman Doğan Kitap tarafından yayımlandı.

Çırak

Çırak, daha sonra Rizzoli & Isles serisi olarak bilinecek ve ilki Cerrah adıyla yayımlanan kitapların ikincisi. İlk romanda seri katil Warren Hoyt (Cerrah), dedektif Jane Rizzoli’yi öldürecekken yakalanıyor ve hapse atılıyordu. Çırak’ta aynı Cerrah’ın metoduyla varlıklı ve güzel kadınları öldüren bir seri katil ortaya çıkıyor. Jane Rizzoli yeni katilin hapisteki Cerrah’la bağlantısı olduğunu düşünüyor. Rizzoli haklı mı ve tekrar bir seri katilin hedefinde mi?

Kayıp Kızlar

Kayıp Kızlar Tess Gerritsen’in kariyerinin başlarında kaleme aldığı romantik gerilim kitaplarının ardından, öne çıkan ilk gerilim romanı. İlk kez 1994’te Peggy Sue Got Murdered/ Peggy Sue Öldürüldü adıyla basılan Kayıp Kızlar için Gerritsen “Bu romanın, bir türden başka bir türe adım atarken yazdığım bir köprü roman olduğunu düşünürüm” diyor. Kayıp Kızlar’ın başkahramanı gizemli ölümlerin peşine düşerken kendi hayatını tehlikeye atmaktan çekinmeden adli tabip Kim Novak…

Yazar Hakkında:

Tess Gerritsen ABD’nin San Diego kentinde doğdu. Stanford Üniversitesi’nde antropoloji konusunda lisans yaptı, California Üniversitesi’nden tıp diploması aldı. New York Times’ın çok satanlar listesine giren Hasat’la dünya çapında başarı kazandı. Yazarın Kemik Bahçesi, , Cerrah, Çırak, Mefisto Kulübü, Ruh Koleksiyoncusu, Buz Gibi Soğuk, Sessiz Kız, Kayıp Kızlar adlı romanları ve Ucubeler adlı öyküsü Doğan Kitap tarafından yayımlandı ve büyük okur kitlelerine ulaştı.

edebiyathaber.net (12 Nisan 2018)

“Tess Gerritsen’den soluk soluğa iki roman” üzerine bir yorum

Yorum yapın