Tek karede Zeytinburnu’nu anlat

Ekim 18, 2016

Tek karede Zeytinburnu’nu anlat

1476681991_1Zeytinburnu’nu anlatan en iyi kareyi yakalamak için bu yıl 6’ncısı düzenlenen Geleneksel Zeytinburnu Fotoğraf Yarışması’na, katılım devam ediyor. Birincinin 6 bin TL ile ödüllendirileceği yarışmaya başvurular 2 Aralık Cuma günü sona erecek.

Fotoğraf yarışmasının amacı, Zeytinburnu’nun herhangi bir bölgesinde çekilmiş, renkli veya siyah-beyaz bir fotoğrafla en iyi görüntü ve kompozisyonu yakalayabilmek.

Ünlü Foto Muhabir Ara Güler’in seçici kurul üyeleri arasında yer alacağı jüride; Prof. Dr. Sabit Kalfagil, Haluk Çobanoğlu, İsmail Küçük, Murat Gür, Mustafa Yılmaz ve Süleyman Gündüz gibi usta fotoğraf sanatçıları da yer alacak.

Yarışmacıların en fazla 4 adet fotoğrafla katılabileceği mücadelenin sonunda; birinci 6 bin, ikinci 4 bin, üçüncü 3 bin, Mansiyon Ödülü (5 adet) 2 bin, Zeytinburnu Belediyesi Özel Ödülü bin 500, Jüri Özel Ödülü bin, Sergilenmeye Değer Eserler (60 adet) 500 TL ile ödüllendirilecek. Ayrıca yarışmada dereceye giren isimler, para ödülünün yanı sıra fotoğraflarını sergileme ve Zeytinburnu’nu anlatan birçok tanıtım filminde ve kitaplarında yer alma fırsatını da yakalayacak. 12 Aralık 2016 Pazartesi günü sonuçların açıklanacağı fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğrafçılar, ödüllerine 24 Aralık 2016 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan sergi ve ödül töreninde kavuşacak.

Sadece online başvurunun kabul edildiği fotoğraf yarışmasına katılmak isteyen yarışmacıların “www.tfsfonayliyarismalar.org” adresinden kayıt yaptırmaları yeterli.

edebiyathaber.net (18 Ekim 2016)

Yorum yapın