Sürükleyici bir psikolojik gerilim: “Son Hedef”

Temmuz 11, 2017

Sürükleyici bir psikolojik gerilim: “Son Hedef”

İrlandalı polisiye roman yazarı Arlene Hunt’ın kaleme aldığı Son Hedef, Meriç Keleş çevirisiyle 14 Temmuz’da hep kitap tarafından yayımlanıyor.

Tanıtım bülteninden

Sadist bir seri katil, gözüne kestirdiği Son Hedef’ini gözlüyor, bekliyor, istiyor… Ölü ya da diri!

Öğretmen Jessie Conway silahlı bir okul saldırısından kurtulduktan sonra tüm gözler üstüne çevrildi. Ülkedeki bütün medya kuruluşları onun peşindeydi. Herkesin ilgi odağıydı. Tabii aralarında uzak durulması gereken kişiler de vardı.

Caleb Switch, sadist bir seri katil… O da tüm ilgisini Jessie’ye yöneltiyor. Bu usta avcı, peşine düştüğü kadınların onunla mücadele etmesini istiyor. Jessie hem güçlü hem korkusuz hem de hayatta kalmayı başarmış biri. Yani tam onun dişine göre! Ve şimdi avcının Son Hedef’i Jessie. Katil Jessie’ye adım adım yaklaşıyor. Peki Jessie ona karşı çıkıp kaçacak gücü kendinde bulabilecek mi? Yoksa boyun eğip Caleb’in Son Hedef’i mi olacak?

“Arlene Hunt son yıllarda o adalardan çıkan en iyi kadın polisiye roman yazarı olabilir.”

John Connolly

ARLENE HUNT HAKKINDA

Arlene Hunt, polisiye roman konusunda İrlanda’dan son yıllarda çıkan eşsiz bir yazar. Hikâyelerindeki karanlık taraf Dublin’in puslu yeraltı dünyasıyla çok iyi uyum sağlıyor. Yazmaya 27 yaşında başlayan Hunt’ın ilk romanı Vicious Circle idi. Ardından onu sırasıyla False Intentions, Black Sheep, Missing Presumed Dead, Undertow, Blood Money, The Chosen ve The Outsider takip etti. 2016’da yayımlanan Son Hedef, yazarın son romanı.

edebiyathaber.net (11 Temmuz 2017)

Yorum yapın