Stephen King’in “Sis”i tam metin olarak yayımlandı

Ağustos 16, 2017

Stephen King’in “Sis”i tam metin olarak yayımlandı

Stephen King’in ünlü öykü kitabı “Sis” Altın Kitaplar Yayınevi tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Polisiye ve korku edebiyatının usta kalemi Stephen King’in ilk defa 1985 yılında okurla buluşan öykü kitabı Sis tam metin olarak Altın Kitaplar etiketiyle raflardaki yerini aldı!

Kitap, Stephen King’in yaşamının farklı dönemlerinde kaleme aldığı büyüleyici ve ürpertici 22 öyküden oluşuyor. King’in sadece “korku ve gerilim romanlarının büyük ustası” olmadığını, sınır tanımayan hayal gücünün kısa öyküyü de kapsadığını gösteren Sis, yazarın ilk kez Türkçede yayınlanan öykülerini de okurla buluşturuyor.

Şimdi koluma girip sıkıca tutunun. Birçok karanlık mahzene gireceğiz, ama sanırım yolu biliyorum. Yeter ki kolumu bırakmayın.”

Önce kasabanın, sonra kentlerin üzerine bir karabasan gibi çöken sis ve içinde sakladığı korkunç yaratıklar; uğursuz güçleriyle her harekete geçişinde ölümü çağıran, ürkütücü bir oyuncak maymun; ıssız bir gölün ortasında, bir raftın üstünde, açgözlü bir su canavarıyla baş başa kalmış dört üniversite öğrencisi; on beş yaşındaki yeğeninin ölmeden önce “icat ettiği” gizemli bir bilgisayarla hayatının seyrini değiştirmeye soyunan mutsuz bir adam… ve diğerleri.

edebiyathaber.net (16 Ağustos 2017)

Yorum yapın