Resimli Türkçe Edebiyat Takvimi kazanan 5 kişi belli oldu!

Kasım 19, 2014

Resimli Türkçe Edebiyat Takvimi kazanan 5 kişi belli oldu!

Aşağıda kazananlar ve yedekler listesinde adı bulunanların, 23 Aralık 2014 Çarşamba günü saat 12:00’a kadar bilgi@edebiyathaber.net adresine, kargo bilgilerini (ad soyad, telefon ve adres) göndermeleri gerekmektedir.

Not: Kargo bilgilerindeki ad ile yanıt vererek kazanan kişinin adının aynı olması gerekmektedir.

Kazananlar:

  • Mine Çelebi
  • Ahmet Aydın
  • Merve Karadaş
  • Esra Çomarlı
  • Göker Avcı

Yedekler:

  • Merve Büyükköroğlu
  • Ersin Gürses
  • Gülsen Geçim
  • Elzem Dinç
  • Bahar Altun

Aşağıdaki soruyu doğru yanıtlayan 5 kişi, editörlüğünü Levent Cantek’in üstlendiği ve İletişim Yayınları tarafından yayımlanan Resimli Türkçe Edebiyat Takvimi 2015‘i kazanıyor.

***

Soru: Takvime kaç yazar katkıda bulunmuştur?

***

(Yanıtlar sayfanın altındaki yorum bölümüne bırakılmalıdır. Facebook ve Twitter üzerinden verilen yanıtlar çekilişe dahil edilmeyecektir.)

Kazananlar, 19 Aralık 2014 Cuma günü saat: 12:00′ye kadar haberin altında bulunan yorum kısmına, doğru yanıtı yazanlar arasında, bilgisayar programı ile yapılacak çekiliş sonucu belirlenecektir.

Kazananların listesi aynı gün (19 Aralık 2014) 12:30′da edebiyathaber.net üzerinden açıklanacak;  Facebook ve Twitter üzerinden de duyurulacaktır.

KAPAK2015takvim(2).indd

365 günün her birinde edebiyat tarihine, yazarlara, eserlere dair bilgiler vermesiyle nostaljik takvimlere benzese de sadece malumatfuruş bir takvim değil bu, çok daha fazlası. Türkçe edebiyatın en seçkin isimleri bu takvimde hikâyelerini tefrika ediyor, karşımıza yepyeni öykülerle çıkıyor. Ayrıca farklı farklı Kitaplardan seçilen alıntılar, okumadığınız birçok eser hakkında fikir vererek “edebî keşifler” yapmamızı sağlarken; çizerlerin öykülere eşlik eden illüstrasyonları, yaratılan tiplemeler, çizgi romanlar, çizgi bantlar ise okuma zevkimizi artırıyor.

Katkıda bulunan yazarlar: Yekta Kopan, Ümit Kıvanç, Utku Özmakas, Ulus Baker, Turan Kara, Tanıl Bora, Şule Gürbüz, Sinan Sülün, Sezgin Kaymaz, Sevgi Can Yağcı, Seray Şahiner, Senem Dere, Sema Kaygusuz, Post-Sadık-Özben, Pertev Başgöz, Peride Güntekin, Pelin Buzluk, Ömer Ayhan, Nurşen Güllüoğlu, Necdet Dümelli, Necdet Deniz Duygulu, Mustafa Çiftçi, Mustafa A. Kara, Murat Uğurlu, Murat Başekim, Memo Tembelçizer, Mahir Ünsal Eriş, Levent Cantek, Kıvanç Koçak, Kemal Varol, Jaklin Çelik, Hatice Meryem, Hasan Ali Toptaş, Hakan Bıçakcı, Giray Kemer, Gaye Boralıoğlu, Funda Cantek, Figen Şakacı, Emrah Polat, E. Ankaralı, Defne Tarman, Bülent Yıldız, Burcu Aktaş, Behçet Çelik, Barış Uygur, Barış Bıçakçı, Aziz Tuna C., Aylin Balboa, Ayhan Geçgin, Ayfer Tunç, Alper Atalan.

Katkıda bulunan çizerler: Zeynep Özatalay, Uğur B. Sertçelik, Turgut Demir, Turan Dertli, Şenol Bezci, Seyhan Argun, Onur Atay, Mehmet Saygın, Deniz Karagül , Mustafa A. Kara, Levent Gönenç, Latif Demirci, Ethem Onur Bilgiç, Cihan Topçu, Berat Pekmezci.

Takvimden örnek sayfalar için>>>

Not: Kazananların kargo bilgilerindeki ad ile yanıt veren kişinin adının aynı olması gerekmekte.

Yalnızca Türkiye içindeki adreslere gönderim yapılacaktır. Adresiniz Türkiye dışında ise lütfen çekilişe katılmayınız.

edebiyathaber.net (12 Aralık 2014)

Yorum yapın