Soruyu bil, kitabı al! (Kazananlar belli oldu)

Ocak 1, 2014

Soruyu bil, kitabı al! (Kazananlar belli oldu)

Kazananların ve yedek listesinde bulunan kişilerin 7 Şubat 2014 cuma günü saat 12:00′ye kadar bilgi@edebiyathaber.net adresine, kargo bilgilerini (ad soyad, telefon ve adres) göndermeleri gerekmektedir.

Not: Kargo bilgilerindeki ad ile yanıt vererek kazanan kişinin adının aynı olması gerekmektedir.

Kazananlar

kazananlar

Yedekler

yedek

Soruyu doğru yanıtlayan 5 kişi Fadime Uslu‘nun “Kaçak Kahramanlar” adlı romanını kazanıyor. 

KacakKahramanlar kpk 4prova

Roman kahramanları gerçek dünyada!

Çocukların severek okuduğu Çat Kapı Dayım’ın yazarı, 2011 Yunus Nadi Öykü Ödülü sahibi Fadime Uslu, heyecan dolu yeni romanıyla çocuklarla buluşuyor. Bu merak uyandırıcı romanda, yeteneksiz yazar Ekrem Bey, oğlu Cem’le birlikte, kitap taslağından kaçan üç genç roman kahramanının peşine düşüyor. Uslu, okurlarını, elle dokunulabilecek kadar gerçek, ama zihinlerde canlandıkları için bir o kadar da gerçeküstü olan roman kahramanlarının duygu dünyasına davet ediyor. Küçük Prens gibi birçok roman kahramanına da satırlarında yer veren, her zaman güncel olan intihal ve yaratıcılık konusunu, incelikle işlenmiş, macera dolu bir kurguyla aktaran kitap, çocukların edebiyata yakınlaşmasını sağlayacak nitelikte. İlgi çekici karakterleri ve mizah yüklü satırlarıyla, roman içinde bir roman bekliyor okuru.

Yazar Ekrem Deniz, bir gece yeni romanını yazmaya devam etmek için bilgisayarının başına oturduğunda, genç kahramanları Burge, Doruk ve Aras’ın yok olduğunu görür. Sayfalarda onların bulunması gereken yerlerde boşluklar vardır! Cem, şaşakalan babasıyla birlikte kahramanların peşine düşer. Aynı sıralarda Burge, Doruk ve Aras da, kendilerini sıradışı bir dünyada, onlara benzeyenler arasında bulmuşlardır. Acaba kaçmışlar mı, yoksa kaçırılmışlar mıdır?..

 ***

Soru:”Fadime Uslu’nun “Çat Kapı Dayım” adlı çocuk romanı hangi yayınevi tarafından yayımlanmıştır? “

***

(Yanıtlar sayfanın altındaki yorum bölümüne bırakılmalıdır. Facebook ve Twitter üzerinden verilen yanıtlar çekilişe dahil edilmeyecektir.)

Kazananlar, 3 Şubat 2014 Pazartesi günü saat: 12:00′ye kadar haberin altında bulunan yorum kısmına, doğru yanıtı yazanlar arasında, bilgisayar programı ile yapılacak çekiliş sonucu belirlenecektir.

Kazananların listesi aynı gün (3 Şubat 2014) 12:30′da edebiyathaber.net üzerinden açıklanacak;  Facebook ve Twitter üzerinden de duyurulacaktır.

Not: Kazananların kargo bilgilerindeki ad ile yanıt veren kişinin adının aynı olması gerekmektedir.

Yalnızca Türkiye içindeki adreslere gönderim yapılacaktır. Adresiniz Türkiye dışında ise lütfen çekilişe katılmayınız.

edebiyathaber.net (23 Ocak 2014)

Yorum yapın