Kitap kazananlar belli oldu!

Ocak 21, 2016

Kitap kazananlar belli oldu!

Aşağıda kazananlar ve yedekler listesinde adı bulunanların, 27 Ocak 2016 Çarşamba günü saat 11:00’a kadar bilgi@edebiyathaber.net adresine, kargo bilgilerini (ad soyad, telefon ve adres) göndermeleri gerekmektedir.

Not: Kargo bilgilerindeki ad ile yanıt vererek kazanan kişinin adının aynı olması gerekmekte.

Kazananlar

1) Hacer Çet

2) Asena Erenay

3) Semra Balta

4) Harun Dilek

5) Oğuz Kırman

Yedekler

1) Sena Ilgaz

2) Duygu Tunç

3) Enes Aydoğmuş

4) Yusuf Yılmaz

5) Damla Aydın

***

Aşağıdaki soruyu doğru yanıtlayan 5 kişi, Aslıhan Kostak’ın hazırladığı “Minik Aşçılar Atölyesi” adlı kitabı kazanıyor.  Kitap, Final Kültür Sanat Yayınları tarafından yayımlandı.

***

Soru: Minik Aşçılar Atölyesi hangi yaş gurubuna hitap etmektedir?

***

(Yanıtlar sayfanın altındaki yorum bölümüne bırakılmalıdır. Facebook ve Twitter üzerinden verilen yanıtlar çekilişe dahil edilmeyecektir.)

Kazananlar, 21 Ocak 2016 Perşembe günü saat: 11.00′a kadar haberin altında bulunan yorum kısmına, doğru yanıtı yazanlar arasında, bilgisayar programı ile yapılacak çekiliş sonucu belirlenecektir.

Kazananların listesi aynı gün (21 Ocak 2016) 11.30′da edebiyathaber.net üzerinden açıklanacak; Facebook ve Twitter üzerinden de duyurulacaktır.

Not: Kazananların kargo bilgilerindeki ad ile yanıt veren kişinin adının aynı olması gerekmekte.

Yalnızca Türkiye içindeki adreslere gönderim yapılacaktır. Adresiniz Türkiye dışında ise lütfen çekilişe katılmayınız.

minikascilar_kapak

Kitap hakkında: 

“Karnı acıkan, canı tatlı bir şeyler çeken minikler şimdiye kadar ne yapardı? Ya bir büyüğünün kapısını çalar ya da cebinde harçlığıyla pastaneye giderdi, öyle değil mi? Bütün bunlar geride kaldı! Mutfağa girip kendi yiyeceğini pişirmek isteyen minikler için artık Minik Aşçılar Atölyesi var!

Atölyemizin ilk kitabında mutfak sihirbazı Aslıhan Kostak, birbirinden leziz tatlılar, kurabiyeler ve atıştırmalıklar pişirmek isteyen minik okurlarla özel mutfak sırlarını, pratik tariflerini ve keyifli aşçılık yöntemlerini, eğlenceli öyküler ve kendi günlüğünden parçalar eşliğinde paylaşıyor. Minik Aşçılar Atölyesi’nin kolayca uygulanabilir tarifleri sayesinde minikler, büyüklerinin yardımını da alarak hem kendileri hem de sevdikleri için kendi elleriyle bir şeyler pişirmenin mutluluğunu artık doyasıya yaşayabilecekler.

Minik Aşçılar Atölyesi, hünerli minik elleriyle neler yapabileceğini görmek isteyenleri Aslıhan Kostak’ın neşeli anlatımı ve İrem Çağırgan’ın enfes çizimleriyle renklenen sayfalarına davet ediyor.

O hâlde hemen önlükleri takalım ve hiç vakit kaybetmeden başlayalım!”

edebiyathaber.net (14 Ocak 2016)

Yorum yapın