Kitap kazananlar belli oldu!

Mart 5, 2015

Kitap kazananlar belli oldu!

Aşağıda kazananlar ve yedekler listesinde adı bulunanların, 15 Mart 2015 Pazar günü saat 12:00’a kadar bilgi@edebiyathaber.net adresine, kargo bilgilerini (ad soyad, telefon ve adres) göndermeleri gerekmektedir.

Not: Kargo bilgilerindeki ad ile yanıt vererek kazanan kişinin adının aynı olması gerekmekte.

Kazananlar

1) Salih Aydın

2) Zeynep Edalı

3) Dilek Deren

4) Sema Aydın

5) Seray Şengin 

Yedekler 

1) Gülen Varer

2) Yağmur Koladaş

3) Ali Eren Kaya

4) Tufan Mete

5) Zafer Pehlivanlar

***

Aşağıdaki soruyu doğru yanıtlayan 5 kişi, Gönül Öztopuz‘un Çizgi Romanın Görünmez Kahramanları: Yazar ve Çizer adlı kitabı kazanıyor. Kitap, Final Kültür Sanat Yayınları tarafından yayımlandı.

***

Kitabın yazarı ve çizeri ne zaman tanışmışlardır?

(İpucu: Final Kültür Sanat Yayınları web sitesinde yayınlanan “ayın röportajları” bölümünde yer almakta.) 

***

(Yanıtlar sayfanın altındaki yorum bölümüne bırakılmalıdır. Facebook ve Twitter üzerinden verilen yanıtlar çekilişe dahil edilmeyecektir.)

Kazananlar, 9 Mart 2015 Pazartesi günü saat: 12:00′ye kadar haberin altında bulunan yorum kısmına, doğru yanıtı yazanlar arasında, bilgisayar programı ile yapılacak çekiliş sonucu belirlenecektir.

Kazananların listesi aynı gün (9 Mart 2015) 12:30′da edebiyathaber.net üzerinden açıklanacak; Facebook ve Twitter üzerinden de duyurulacaktır.

Not: Kazananların kargo bilgilerindeki ad ile yanıt veren kişinin adının aynı olması gerekmekte.

Yalnızca Türkiye içindeki adreslere gönderim yapılacaktır. Adresiniz Türkiye dışında ise lütfen çekilişe katılmayınız.

Yazar ve cizer

KİTAP HAKKINDA:
“Büyüyünce ne olacaksın? Hangi mesleği seçtin? İleride ne iş yapacağına karar verdin mi?”Aranızda bu türden sorularla daha önce karşılaşmamış kimse yoktur herhâlde… Peki bir yanıtınız var mı? Eğer henüz yoksa veya emin değilseniz acele etmeyin. Siz şimdilik bol bol hayal kurun yeter, çünkü ileride onlara çok ihtiyacınız olacak!Hayallerini Meslek Seçenler, “para kazanmak için çalışmak” gibi bir zorunluluğun henüz çok uzaklarda olduğu çocukluk çağına ait hayallerini geleceğe taşıyanların öykülerini anlatıyor. Merakını cezbeden ve onda heyecan uyandıran şeyin peşine düşerek, ileride sahip olacağı meslek ile daha küçük yaşlarda bütünleşen “usta”lar, kendi öykülerini çizgi roman aracılığıyla anlatıyorlar.Nalan ve Gönül de, hayallerini meslek seçenlerden ve bu çizgi roman da onların çocukluk düşlerinin bir ürünü. “Çizgi roman nedir, nasıl üretilir ve yaratıcıları kimlerdir?” diye merak ediyorsanız, bu soruların yanıtını elinizdeki kitapta bizzat ustalarından alabilirsiniz.edebiyathaber.net

Yorum yapın