Sophie Kinsella’dan yeni romantik komedi kitabı: “Sır Tutabilir misin?”

Nisan 5, 2019

Sophie Kinsella’dan yeni romantik komedi kitabı: “Sır Tutabilir misin?”

Sophie Kinsella’nın romantik komedi romanı “Sır Tutabilir misin?” DEX etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Sırlarını kiminle paylaştığına dikkat et

“Elbette sırlarım var. Olmaz mı? Eminim benim sırlarım da herkesinki kadardır, daha fazla değil. Üstelik öyle büyük sırlardan söz etmiyorum. Her günkü sıradan şeyler. İşte ilk aklıma gelenler: Kate Spade çantam çakma.”

Romantik komedi dendiğinde tüm dünyada en çok okunan isimlerden olan Alışverişkolik serisinin yaratıcısı İngiliz yazar Sophie Kinsella’nın yeni kitabı Sır Tutabilir misin? DEX’ten yayınlandı.

Bu hayatta elbette hepimizin sırları var. Emma Corrigan da bu konuda dünyanın geri kalanından farklı değil. Ancak önemli olan bu sırları kimle paylaştığınız. Sırlarınızı herhangi hiçbir önemi olmadığını düşündüğünüz bir yabancıya anlatmakta bir sakınca görmeyebilirsiniz mesela. Corrigan da böyle düşünmüş olacak ki uçakta tanıştığı yakışıklının karşısında bütün sırlarını ortaya döküyor: “NATO’nun açılımını bilmiyorum. Hatta neyi temsil ettiğini de. Evdeki balığımız Sammy annemle babamın Mısır’a giderken bakmam için bana bıraktığı balık değil. İş arkadaşım Artemis beni gerçekten çok sinir ettiğinde, yani hemen hemen her gün, saksı çiçeğini portakal suyuyla besliyorum.” Fakat işler onun bir yabancı olmadığını öğrenmesiyle karışıyor. Kinsella’nın okurken insanın karnına ağrılar sokan mizahi dilini özleyenler Sır Tutabilir misin?i çok sevecek.

edebiyathaber.net (5 Nisan 2019)

Yorum yapın