Socrates Bistro açıldı

Kasım 8, 2016

Socrates Bistro açıldı

sokratSocrates Bistro, Can Yayınları ve Socrates dergisi ekibinin işbirliğiyle açıldı.

Can Öz ve Baran Yağmurlu’nun hayallerinin bir ürünü olan Socrates Bistro ülkemizde benzerine hiç rastlamadığımız bir spor mekânı. Özgün dekorasyonundan benzersiz menüsüne kadar incelikli bir planlamanın eseri olan mekânda günün her saati vakit geçirebilecek, ilerleyen günlerde büyük  spor etkinliklerini takip etme olanağı bulunabilecek.

Özgün lezzetleri tadabileceğiniz Socrates Bistro’nun bir özelliği de her yemeğin sınırlı miktarda ve taze malzemelerle yapılması ve bu anlamda gerçek bir gurme restoranı kimliğine sahip olması.

Eğlencenin ön plana çıkacağı akşam ve gece saatlerinde spor ve sanat camiasının ünlü isimleri tarafından hazırlanan playlistlerin çalınacağı Socrates Bistro günümüzde Avrupa’nın herhangi bir kentinde yer alan pub ve bistroların havasını İstanbul’a taşıyacak. Socrates Bistro’da ayrıca, dünyaca ünlü spor etkinlikleriyle eşzamanlı olarak geleneksel lezzetlerin misafirlere sunulduğu özel günler de yer alacak. Örneğin Fransa Açık Tenis Turnuvası’na özgü geleneksel bir ikram olan krem şantili çilek tam da turnuvanın oynandığı dönemde Socrates Bistro’da da misafirlere sunulacak ya da Fransa Bisiklet Turu zamanında geçilen lokasyonlara özgü şarap ve peynirler tadılabilecek… Buna ek olarak Socrates dergisinin aylık temalarına paralel olarak, o temanın bir izdüşümünü yansıtan farklı lezzetleri de Socrates Bistro’da bulmak mümkün olacak.

Mekân tasarımını ünlü mimar Ural Tolga Talu’nun üstlendiği Socrates Bistro’nun mekân sponsoru olan Kale Seramik de bu hayale ortak olmanın heyecanını yaşıyor.

Socrates Bistro

Teşvikiye Fırın Sokak

NO: 6A Şişli İstanbul

Telefon: 0 212 260 1 260

edebiyathaber.net (8 Kasım 2016)

Yorum yapın