“Sihirli Annem ve Ben” serisi sizi dünyanın en çılgın doğum günü partisine davet ediyor

Mayıs 24, 2019

“Sihirli Annem ve Ben” serisi sizi dünyanın en çılgın doğum günü partisine davet ediyor

Sophie Kinsella’nın çocuklara yazdığı Sihirli Annem ve Ben serisinin ikinci kitabı Yavru Peri Doğan Egmont etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

“Merhaba! Benim adım Ella. Benim annem diğer annelerden çok farklı. İstediği zaman bir periye dönüşüp harika sihirler yapabiliyor. Annemin sihirli bir anne olmasına bayılıyorum çünkü kanatları yüzlerce gökkuşağı gibi ışıldıyor. Yıldız gibi parlayan gümüş bir tacı var. Havada uçup görünmez olabiliyor ve gerçek büyüler yapabiliyor.”

Yetişkinler için yazdığı kitaplarla dünyada 38 milyonun üstünde okura ulaşan ve kitapları 40’tan fazla dile çevrilen Sophie Kinsella’nın Doğan Egmont ve Yayıncılık’tan yayınlanan Sihirli Annem ve Ben serisinin ikinci kitabı Yavru Peri ile tekrar çocuk okurlarının karşısında. Küçük bir kız çocuğunun gözünden anlatılan öykü serisi, anne-çocuk ve aile ilişkilerini eğlenceli bir dil ve özgün çizimler eşliğinde irdelerken hayal gücünün sınırlarını da zorluyor.

Bir “peri anne”ye sahip Ella’nın gözünden komik sihir kazalarının yaşandığı dört öykünün anlatıldığı kitap eğlenceli çizimlerinin yanı sıra kitabın sonundaki alıştırmaları ile de okurlarını kendi dünyasına davet ediyor. Haylaz maymunlardan, sihirli dondurma havuzuna, geveze bir dolaba ve gelmiş geçmiş en güzel doğum günü partisine Ella ve annesinin sihirli dünyasına davetlisiniz.

edebiyathaber.net (24 Mayıs 2019)

Yorum yapın