Sezgin Irmak’ın kaleminden yepyeni bir roman: “Kara Kapan”

Ekim 4, 2019

Sezgin Irmak’ın kaleminden yepyeni bir roman: “Kara Kapan”

Sezgin Irmak’ın yeni romanı Kara Kapan Portakal Kitap etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Unutmayın; anlamak, çözmeye yetmez…

Kenan, ailesini kaybettikten sonra buna sebep olandan intikam almaya kafayı koyar. Organlarını almak için insanları tıktıkları o kara kapana girecek ve her şeyi altüst edecektir. Fakat içeride kendisine verilen ilaçları etkisiz kılması için hazırlıklarını tamamlar; kırmızı bir balonun içine koyduğu hapları misinayla bağlayarak midesine gönderir. Önce kaçar, sonra kara kapana girmenin en iyi yolu olacağını bildiği için yakalanır. Fakat evdeki hesap çarşıya uymaz…

İlaçları kaybolmuş, soruları çoğalmış, hafızasına erişemeyen bir adamın çaresizliğiyle kara kapanda kısılı kalmıştır.

Sırlar paylaşıldığında geri dönüş yoktur. Daha da kötüsü, hangi sırrını kime verdiğini unuttuğun bir yerde etrafındaki kimseye güvenememektir!

Kara Kapan, psikolojik gerilim türünde yazılmış en başarılı kitapların arasında anılmak için raflara girmeyi bekliyor!

Kitaptan Alıntılar

“Hiçbir gerçek, onu görmemeye çalışmaktan daha acı verici değildir.”

“Geriye kalan ömrümde bir mülteciyi oynuyorum. Çok garip. Parodiden başka bir şey değil bu.”

“Böyle feryat içinde haykıran ama yüzüne bakılmayan bir dilenci gibi, çaldığı enstrümanı duymazdan gelinen bir müzisyen gibi kendimi bu yeryüzüne ait hissetmiyordum.”

“Sırlar paylaşıldığında artık geri dönüş yoktur.”

“Kendi topraklarında saklanan bir firariyim.”

“Güneşin kendisi için doğmadığını anlayanlar gibi köklerime tutunmayı bırakıp, çürümeye yüz tutuyorum işte.”

“Reçeteler mi? Hepsi çöp… Benim en büyük hastalığım geçmişim.”

Yazar Hakkında

İstanbul’da doğdu. Üniversite eğitiminin ardından bir süre radyoculuk yaptı. 7 yıl ulusal medyada gazetecilik mesleğini icra etti. Bu arada çeşitli dergilerde köşe yazarlığı ve görsel yönetmenlik yaparak, senaryo üzerine eğitim alarak senaryo gruplarında yer aldı. Çeşitli reklam ajanslarında creative direcktor’lük yaptıktan sonra özel bir holdingin medya şirketine genel müdür olarak atandı. Bir süre sonra “Kültür Sanat” isimli dergiyle gazeteciliğe, genel yayın yönetmeni olarak geri döndü. Portakal Kitap’tan, üçlemenin ilk kitabı olan Zehr-i Bal’ı çıkardı. Romana özel hazırlanan müzik albümüyle bir ilki gerçekleştirerek okurlarına aynı zamanda farklı bir dinleti sundu. Hemen ardından Zehr-i Bal serisinin devam kitapları Mühr-ü Kalp ve Sırr-ı Sevda’yı yayınladı. Sezgin Irmak 2019’un ekim ayında Kara Kapan romanıyla raflarda tekrar yerini aldı. İstanbul Halk Tiyatrosu’nda aldığı eğitiminin ardından çeşitli tiyatro oyunlarında başrol oynadı. Yazar halen dizi, sinema ve tiyatro oyunculuğuna devam etmektedir.

edebiyathaber.net (4 Ekim 2019)

Yorum yapın