Sevinç Erbulak’tan yeni kitap: Artıkaranmayanlar Gezegeni

Ekim 16, 2018

Sevinç Erbulak’tan yeni kitap: Artıkaranmayanlar Gezegeni

Sevinç Erbulak’ın “Artıkaranmayanlar Gezegeni” adlı kitabı hep kitap etiketiyle 19 Ekim’de yayımlanıyor.

Tanıtım bülteninden

Sevilen tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Sevinç Erbulak’tan yeni kitap müjdesi! Hem bir roman hem de birbirinden bağımsız öyküler olarak okunabilecek Artıkaranmayanlar Gezegeni, yazarın ikinci kitabı. 

Erbulak’ın muazzam hayal gücüne duyarlı iç sesini ekleyerek kaleme aldığı Artıkaranmayanlar Gezegeni, okuru fantastik bir gezegende olduğu kadar bizim acımasız dünyamızda da bir gezintiye çıkarıyor.

Kaybedilen ve peşlerine düşülmeyen her şeyin bir araya geldiği bir dünya Artıkaranmayanlar Gezegeni. Burada ne ararsanız, daha doğrusu ne aramazsanız var: Kırık bir tarak, yarısı yanmış bir fotoğraf, kapama tokası olmayan bir tasma, boş bir kutu, taşları düşmüş bir yüzük, oyuncak bir bebeğin sol bacağı… Velhasıl bir zamanlar bütün olan türlü çeşit eşyadan kopan ve unutulan her şey.

Kopan parçaların başka bir biçim aldığı, başka bir şeyin parçası olduğu bir dünya mümkün çünkü… Gitme zamanını bilen bütün fark edilmeyenlerin, bir gün bu gezegeni bulmaları da.

Palyaço şeklindeki bir kolyenin sağ kolu ile gözden düşen bir gözbebeğinin yolları da burada kesişir işte. Binlerce yıl önce yaşamış insanların yazdığı, hemen hepsi yarım kalmış ya da sayfaları eksik günlüklerin, mektupların arasında gezintiye çıkan bu ikili, bir bütün olup tamamlanabilecekler midir dersiniz?

SEVİNÇ ERBULAK HAKKINDA

İstanbul’da doğdu. Yirmi beş senedir oyunculuğun yanı sıra eğitmenlik ve kitap seslendirmesi yapmaktadır. Gözünü Kırpma Düşerim adlı bir öykü kitabı vardır.

Bilgi için:

www.hepkitap.com.tr

facebook.com/hepkitapp

twitter.com/hep_kitap

instagram.com/hep_kitap

edebiyathaber.net (16 Ekim 2018)

Yorum yapın