SETEM Akademi ve Uluslararası İpek Yolu Kısa Film Ödülleri için başvurular başladı

Eylül 23, 2016

SETEM Akademi ve Uluslararası İpek Yolu Kısa Film Ödülleri için başvurular başladı

PrintSinema ve Televizyon Eseri Sahipleri Meslek Birliği (SETEM) ve SETEM Akademi Derneği tarafından düzenlenen SETEM BAK (Belgesel, Animasyon, Kısa Film ve Uzun Metraj İlk Film) Akademi Ödülleri’nin dördüncüsü için başvurular başladı.

Kısa Film, Belgesel Film ve Animasyon kategorilerinde Sektör profesyonellerinden oluşan Jüri dereceye giren Filmleri belirliyor.

Kısa film kategorisinde; en iyi kısa film,  en iyi kadın oyuncu, en iyi erkek oyuncu, en iyi yönetmen, en iyi görüntü yönetmeni, en iyi kurgu, en iyi senaryo dallarında ödül veriliyor.

Belgesel film kategorisinde; en iyi belgesel film, en iyi yönetmen, en iyi görüntü yönetmeni, en iyi senaryo, en iyi kurgu dallarında ödül veriliyor.

Animasyon film kategorisinde; en iyi animasyon film, en iyi yönetmen, en iyi senaryo ve en iyi animatör özel ödülü veriliyor.

Jüri Özel Ödülü ise katılımcı tüm filmler arasından, ön elemeyi geçme şartı aranmaksızın veriliyor.

Bu yıl 4. BAK SETEM Akademi Ödülleri kapsamında ikinci kez uluslararası bölüm gerçekleşiyor. İpekyolu Ülkelerinin katılacağı Uluslararası İpekyolu Kısa Film yarışmasında en en iyi kısa film,  en iyi kadın oyuncu, en iyi erkek oyuncu, en iyi yönetmen, en iyi görüntü yönetmeni, en iyi kurgu, en iyi senaryo dallarında ödül veriliyor.

Ön elemeyi geçen her ülkeden 1 film değerlendirmeye alınarak ve jürinin değerlendirmesine sunuluyor.

Başvuru takvimi

Başvurular 20 Eylül 2016 tarihinde başlayacak olup 20 Kasım 2016 tarihinde sona erecek

Başvurular için ayrıntılı bilgi  www.setemakademi.com adresinden alınabilir.

Ayrıntılı bilgi için:

SETEM Akademi – 0212 232 35 42

Levent Bıyıklıoğlu – 0534 499 43 01

Nazım Özdemir – 0532 509 20 12

edebiyathaber.net (23 Eylül 2016)

Yorum yapın