Sen hiç konuşan salyangoz gördün mü?

Aralık 20, 2019

Sen hiç konuşan salyangoz gördün mü?

Ali Volkan Erdemir’in “Maruko’nun Yolculuğu” adlı kitabı, 8 ve üzeri yaş grubu için Berk Öztürk’ün resimleriyle Doğan Egmont tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Yaprak’ın en büyük hayali birlikte vakit geçirebileceği, oynayabileceği, okulda yaptıklarını paylaşabileceği bir dost sahiplenmek. Ancak annesi bu konuda çok katı. Bir türlü Yaprak’a izin vermiyor. Hangi hayvandan bahsetse onu vazgeçiriyor. Sonunda hayallerindeki dostla tanışıyor Yaprak: Maruko.

Maruko bir salyangoz. Üstelik konuşan, masal anlatan bir salyangoz. İkisi kısa zamanda çok iyi dost oluyorlar. Maruko’yu Yaprak’ın arkadaşları da çok seviyor. Ve iki kafadar çok keyifli, çok heyecanlı, sürprizlerle dolu bir maceraya atılıyorlar. Hiç konuşan bir salyangoz görmediyseniz Marukoy’la mutlaka tanışmalısınız!

Doğan Egmont’tan yayınlanan Maruko’nun Yolculuğu okurlarına benzersiz bir dostluk hikayesi vaat ediyor. Aynı zamanda öğretim üyesi olan ve Japonca’dan Türkçe’ye yaptığı titiz çevirilerle tanıdığımız Ali Volkan Erdemir imzalı kitabın çizimlerini üstlenen isim ise Berk Öztürk.

edebiyathaber.net (20 Aralık 2019)

Yorum yapın