SEN de OKU koleksiyonu büyüyor

Kasım 30, 2018

SEN de OKU koleksiyonu büyüyor

Tudem Yayınlarının, okumaya isteksiz ve okuma güçlüğü çeken çocuklar için özel olarak hazırladığı SEN de OKU koleksiyonunun iki yeni kitabı, 8-12 yaş  grubu için yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Kelimelerle mücadele eden çocuklar, SEN de OKU koleksiyonu ile okuma sevgisi kazanıyor!

Tudem’in, okumaya isteksiz ve okuma güçlüğü çeken çocuklar için özel olarak hazırladığı SEN de OKU koleksiyonu, kitapları eğlenceli kılan yepyeni bir okuma deneyimi vadediyor.

SEN de OKU koleksiyonu, kitaplara mesafeli duran çocukların rahat okuyabilecekleri metinsel ve fiziksel özelliklere sahip, ilgilerini çekecek güncel konulara ve temalara değinen resimli kitaplardan oluşuyor.

Sade, kolay anlaşılır dili; okuma akışına yardımcı olması için özel olarak tasarlanmış yazı tipi; göz yorgunluğunu azaltıp, metnin rahat algılanmasını sağlayan hafif renklendirilmiş, kalın kâğıdı ve rahat okumayı üst düzeye taşıması için harfler, satırlar, paragraflar arası geniş boşluk kullanımıyla fark yaratan SEN de OKU koleksiyonu, okumaya isteksiz ve okuma güçlüğü çeken çocukları kitapların renkli dünyasıyla buluşturuyor.

İlk okuma seviyesinden başlayarak kolaydan zora doğru aşama aşama ilerleyen bir okuma yelpazesi sunan SEN de OKU koleksiyonu, çocuklara okuma zevkini yaşatıp onları yetkin okur olma yolunda cesaretlendiriyor.

İlgi yaşı ve yıldızlarla belirtilen okuma seviyesi bilgileri sayesinde, çocuklarına uygun kitap seçiminde kararsız kalan ebeveynlere kılavuzluk edecek SEN de OKU koleksiyonu, her ay yeni kitaplarla zenginleşmeye ve büyümeye devam edecek!

Tanıtım videosu için>>>

Kitapçığı indirmek için>>>

BİTMEYEN GÜN
SEN de OKU
ANNIE DALTON – BRETT HUDSON

Hiç bitmeyen cuma günü!

Kuzey, her gün cuma gibi olsun istiyor. Bol yaramazlık ve ertesi gün tatil! Sonraki sabah uyanıyor ve takvime bakıyor: cuma. Sonraki sabah yine cuma… sonra yine… yine… Nasıl olur! Yine mi aynı gün? Acaba Kuzey, bu soruna bir çözüm bulabilecek mi?

Annie Dalton’ın yazıp, Brett Hudson’ın resimlediği Bitmeyen Gün, Tudem’in, okumaya isteksiz ve okuma güçlüğü çeken çocuklar için özel olarak hazırladığı SEN de OKU koleksiyonundaki yerini alıyor!

Kelimelerle mücadele eden çocuklar, bitmek bilmeyen bir cuma gününün tadını çıkarmaya çalışırken, okuma sevgisi kazanıyor!

Tadımlık>>>

HAVUZDA TEK BAŞINA
SEN de OKU 
MICHELLE MAGORIAN – PETER COTTRILL

Suyun altında azim dolu bir iç yolculuk…

Umut, 100 tur yüzmek için hazır. Maratonun kalan 100 turunu da takım arkadaşları yüzecek. Ama henüz hiçbiri ortalıklarda yok. İşler planlandığı gibi gideceğe benzemiyor. Umut arkadaşları gelene kadar yüzüp, maratonu tek başına bitirme gücünü içinde bulabilecek mi acaba?..

Michelle Magorian’ın yazıp, Peter Cottrill’in resimlediği Havuzda Tek Başına, Tudem’in, okumaya isteksiz ve okuma güçlüğü çeken çocuklar için özel olarak hazırladığı SEN de OKU koleksiyonundaki yerini alıyor!

Kelimelerle mücadele eden çocuklar, Umut’un içsel yolculuğuna ortak olurken, okuma sevgisi kazanıyor!

Tadımlık>>>

edebiyathaber.net (30 Kasım 2018)

Yorum yapın