Selçuk Baran Öykü Ödülü başvuruları başladı!

Kasım 24, 2014

Selçuk Baran Öykü Ödülü başvuruları başladı!

s baranKurulduğu 2006 yılından bu yana, kent kültürüne ve edebiyata katkı sağlamak amacıyla çeşitli edebiyat etkinlikleri gerçekleştiren Galapera Sanatevi, 4 Kasım 1999 tarihinde yitirdiğimiz, edebiyatımızın usta yazarlarından Selçuk Baran’ın adını yaşatmak için düzenlediği öykü ödülünün bu yıl üçüncüsünü veriyor.

Ödül seçici kurulu Selim İleri, İnci Aral, Sezer Ateş Ayvaz, İlknur Özdemir, Mehmet Zaman Saçlıoğlu, Nemika Tuğcu ve Turhan Günay’dan oluşuyor.

Ödül bu yıl, daha önce yayımlanmamış ve  başkaca bir ödül almamış,  öykü kitabı bütünlüğü taşıyan  bir dosyaya verilecektir. Ödüle katılmak isteyenlerin yapıtlarını en son 25 Ocak 2015 tarihine kadar, Galapera Sanat, Tünel, Ensiz Sokak, Şeref Apt. No: 4 Kat: 2, Beyoğlu adresine göndermeleri gerekiyor. İletişim: [email protected]

 Katılım koşulları

1-Ödül herkese açıktır.
2-Ödüle öykü kitabı bütünlüğü taşıyan, henüz yayımlanmamış ve daha önce başka bir  ödül almamış dosyalar katılabileceklerdir.
3-Ödül tek bir yapıta verilir. Seçici kurul gerek gördüğü  takdirde ödül bölüştürülebilir.

4-Ödüle değer bulunan yapıt, bir plaket ve bir törenle sahibine armağan edilecektir.
5-Ödüle katılan yapıtların 7’şer adet olarak, yazarın özgeçmişi ve iletişim bilgileriyle birlikte “Galapera Sanat, Tünel, Ensiz Sokak, Şeref Apt. No: 4 Kat: 2, Beyoğlu-İstanbul” adresine gönderilmesi gerekmektedir.
6-Ödüle son katılma tarihi 25 Ocak 2015’tir.
7-Ödüle değer bulunan yapıt 2015 yılı  Nisan ayı  içinde  açıklanacaktır.
8-Ödüle gönderilen yapıtlar iade edilmez.

edebiyathaber.net (24 Kasım 2015)

Yorum yapın