Seferihisar Edebiyat Günleri sona erdi

Temmuz 2, 2013

Seferihisar Edebiyat Günleri sona erdi

İzmir Seferihisar Belediyesi tarafından düzenlenen Edebiyat Günleri, Serra Yılmaz’ın şiirleri, Mehtap Meral’in şarkıları ve Latife Tekin’in atölyesiyle sona erdi.

22-28 Haziran tarihleri arasında düzenlenen ve birbirinden ünlü yazar ve şairlerin katıldığı Edebiyat Günlerinin songününde üç etkinlik vardı. Yazar Latife Tekin, Akarca Teos Ormancı Kampı’nda atölye düzenledi. Sığacık Kaleiçi’ndeki şiir gecesinde ise oyuncu Serra Yılmaz ünlü şairlerin şiirlerini okudu. Yılmaz’ın ardından Mehtap Meral ve Grup Trio konser verdi.
Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, edebiyatla dolu muhteşem bir hafta geçirdiklerini, önümüzdeki yıllarda buluşmayı tekrar yapmak istediklerini belirtirken sanatçılara çiçek vererek teşekkür etti. Başkan Soyer organizasyonu birlikte gerçekleştirdikleri yazarlar Neslihan Acu ve Gülşah Elikbank’a da ayrıca teşekkür etti.
Seferihisar Edebiyat Günleri’nde Murathan Mungan, Pınar Kür, Bejan Matur, Mario Levi, Murat Gülsoy, Ayfer Tunç, İnci Aral, Buket Uzuner, Gülşah Elikbank, Neslihan Acu, Latife Tekin, Hüsnü Arkan, Cezmi Ersöz, Haluk Şahin, Orhan Alkaya, Mehmet Yaşın, Gonca Özmen, Küçük İskender, Mehtap Meral ve Serra Yılmaz yer aldı.

2 Temmuz 2013

Yorum yapın