Sarsıcı gerilim romanı tüm dünyadan önce Türkiye’de: “Onun Sırrı”

Haziran 14, 2017

Sarsıcı gerilim romanı tüm dünyadan önce Türkiye’de: “Onun Sırrı”

Michael Robotham’ın Onun Sırrı adlı romanı, Mehmet Gürsel çevirisiyle hep kitap tarafından 16 Haziran’da yayımlanıyor.

Tanıtım bülteninden

hep kitap, ismi çok satanlar listelerinden düşmeyen Michael Robotham imzalı muhteşem bir romanı tüm dünyadan önce, 16 Haziran’da Türkçe olarak psikolojik gerilim meraklısı okurlarla buluşturuyor. Onun Sırrı tüylerinizi diken diken ederken, bir yandan da yüreğinizi burkan kahramanlarıyla bu romanı son sayfasına kadar bir solukta okuyacaksanız.

Herkesin bir sırrı vardır; kiminin zararsız, kiminin ölümcül… Onun sırrı ise çok derinlerde bir yerde yatıyor. Acı dolu çocukluğundan bugüne getirdiği bir sır, belki de özlem bu… Asıl soru ise, hayaline kavuşmak için neleri göze alacağı, ne kadar ileri gideceği.

KENDİSİNİN OLMAYAN BİR HAYATI ARZULUYORDU…

Agatha, Londra’nın banliyösünde yaşayan genç bir kadın. Yakında doğum yapacağı için çok mutlu. Ancak bebeğin babasının bundan haberi yok ve artık Agatha’yı istemiyor. Genç kadının en büyük arzusu ise bir aile kurmak. Tıpkı kendisi gibi hamile olan, kocası ve çocuklarıyla mutlu bir yaşam süren Meghan gibi.

Romanları yirminin üzerinde dile çevirilen ve çok satanlar listelerinden inmeyen, psikolojik gerilimin usta ismi Michael Robotham, Onun Sırrı’nda okuru yine heyecanın doruklarında dolaştırıyor.

MICHAEL ROBOTHAM HAKKINDA

1960 yılında Avustralya’da doğdu. Kitapları Sunday Times’da en çok satan kitaplar arasına girdi. Romanları yirmi üç dile çevrildi. Robotham Avustralya’da Ned Kelly Yılın En İyi Suç Romanı Ödülü’nü iki kez kazandı, CWA Çelik Hançer Ödülleri’nde iki kez finale kaldı, Life or Death adlı romanıyla 2015 yılında saygın CWA Altın Hançer Ödülü’ne layık görüldü.

edebiyathaber.net (14 Haziran 2017)

Yorum yapın