Sahafta bulunmayan kitaplar sokak kütüphanesinde

Nisan 15, 2016

Sahafta bulunmayan kitaplar sokak kütüphanesinde

1460526331_IMG_20160229_WA0084_01Kafe Baykuş Sokak Kütüphanesi, belki de birçok kitapçı veya sahafta bulamadığınız kitapları bulmanıza imkân sağlıyor.

Atılmış inşaat malzemelerini geri dönüşüm bilinci ve yeni bir tasarımla şekillendirilerek sokak kütüphanesinin yapımı tamamlandı. Açıldığı günden bugüne kadar da tanınırlığı giderek artan Kafe Baykuş Sokak Kütüphanesine sanatçı ve yazarlar da gelerek yeni çıkacak eserlerinin bir bölümünü burada kaleme alıyor.

Kafe Baykuş Sokak Kütüphanesi’ndeki herhangi bir kitabı ücretsiz olarak alıp sahiplenebilirsiniz. Okuduğunuz herhangi bir kitabı da kütüphaneye bırakarak beğendiğiniz bir kitabın başkaları tarafından da okunmasını sağlayabilirsiniz.

Kafe sahipleri tüm bunlar için kafeden herhangi bir alışveriş yapma zorunluluğu da getirmiyor. İşletmeci Harun Korkmaz: “Kafeye gelerek kitaplar arasında kaybolan ve aradığını bulmanın heyecanını yaşayan herkesin gülümsemesi bizim en büyük mutluluk kaynağımız. Kütüphanemize kitap bıraktığınız takdirde sizlerden alacağımız iletişim bilgileri doğrultusunda adınıza sertifikalı ağaç dikimi gerçekleştirilecek ve sertifikalar sizlere ulaştırılacak. Sokak kütüphanemizi ziyaret ederek kitap desteği vermek için; Bakırköy – İncirli, Çağ Sokak, Zuhuratbaba Mahallesi, Renk Apartmanı 2/A adresindeki Kafe Baykuş’a gelerek bizleri onurlandırabilirsiniz” açıklamasında bulundu.

edebiyathaber.net (15 Nisan 2016)

Yorum yapın