Rachel Elliott’tan “Megafondan Gelen Fısıltılar”

Ekim 14, 2016

Rachel Elliott’tan “Megafondan Gelen Fısıltılar”

megafondanRachel Elliott’ın “Megafondan Gelen Fısıltılar” adlı romanı Beyaz Baykuş Yayınları etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

İnsanı sağır edecek kadar gürültülü bir dünyayla ilişki kurmaya çabalayan uyumsuzların buruk ve tatlı öyküsü

Yazar Rachel Elliott’ın 2016 yılı Baileys Kadın Yazar Ödülleri’ne aday gösterilen romanı “Megafondan Gelen Fısıltılar”, iki mutsuz insanın karşılaşmalarıyla başlayan trajikomik ve çetrefilli bir öykünün ekseninde gelişiyor. “Megafondan Gelen Fısıltılar” anlatımı, kurgusu, duygusu ve ilginç karakterleriyle okurdan zaman ve konsantrasyon isteyen iddialı bir roman…

Romanın uyumsuz karakterlerinden biri olan Miriam akıl sağlığı bozuk annesi yüzünden zor bir çocukluk yaşamış ve o öldüğünden beri, tam üç yıldır evden çıkmamış. Üstüne üstlük sesini duyan da yok, çünkü fısıltıyla konuşuyor.

Ralph’in ise on altı yaşında ikiz oğulları var. Aslında hiç tanımadığı Sadie adında bir kadınla evli. Sadie kendisi hakkında blog yazıp tweet atmaktan hayatını yaşayamayacak kadar ve kocasıyla çocukları dışında ortak noktaları olmadığını fark edemeyecek kadar meşgul.

Bir gün Ralph bir dolabı açınca hayatında ilk defa gözlerini açmasına sebep olan bir şeyi keşfediyor ve evden kaçıyor. Evine yakın bir ormanda Miriam’la tanışınca ikisi için de yepyeni bir serüven başlıyor.

edebiyathaber.net (14 Ekim 2016)

Yorum yapın