PEN Yaratıcı Yazın Atölyesi başlıyor

Ocak 25, 2018

PEN Yaratıcı Yazın Atölyesi başlıyor

PEN Yazarlar Derneği Yaratıcı Yazın Atölyesi 3 Şubatta başlıyor.

Bu  atölye yaratıcılığını daha üst noktaya taşımak ve edebiyatla dopdolu bir zaman geçirmek isteyenlere yönelik olacak. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da öykü yazarı Zeynep Aliye  rehberliğinde yürütecek. Özellikle kendi yazdıkları metinler üzerinde etkileşimli bir eleştiri ortamı sağlamayı amaçlayan atölye, on hafta boyunca  her cumartesi 14.30-17.30 saatleri arasında olmak üzere toplam 30 saatlik bir programla hayata geçirilecek. Atölye çalışmaları  PEN Merkezi’nde (İstiklal Cad. Beyoğlu İş Merkezi D:B Blok, No: 143. Galatasaray) yer alacak.

Öykü,  şiir ve roman gibi en önemli yazınsal türlerin; fotoğraf, resim, müzik gibi sanatsal disiplinlerle bağının da ele alınıp inceleneceği PEN Yazarlar Derneği Yaratıcı Yazın Atölyesi’ne, Sevin Okyay, Tarık Günersel, Haydar Ergülen başta olmak üzere  kültür ve sanat dünyamızın pek çok önemli ismi, deneyim ve görüşlerini paylaşmak üzere  katılacak.

Sözcükler ve imgelere can vermek, düşünceyi yazıya dökmek,  farklı dünyalar,  farklı karakter yaratmak, kurmaca teknikleri hakkında bilgilenme ya da bilgi   düzeyini yükseltmek, ufuk çizgisini daha uzaklara taşımak için…  Mekanın darlığı nedeniyle  katılımcı sayısı sınırlı tutulacak.

Ayrıntılı bilgi ve başvurular için: [email protected] Tel: 0533 266 50 34

edebiyathaber.net (25 Ocak 2018)

Yorum yapın