Para, cesaret ve ilişkilere farkındalık katmak için

Temmuz 16, 2019

Para, cesaret ve ilişkilere farkındalık katmak için

Bülent Gardiyanoğlu’nun Dört Sınav adlı kitabı Destek Yayınları etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Evreni, insanı, yaşamı anlamaya ve anlamlandırmaya yönelik kitaplarıyla tanınan yazar Bülent Gardiyanoğlu’nun yeni kitabı Dört Sınav çıktı. Hayatta en çok karşılaştığımız dört sınav olan sağlık, para, cesaret ve ilişki­lerle ilgili yaşadığımız olaylar hakkında kendimize farkındalık katmayı amaçlayan bu kitapta konular “Bolluk-Bereket”, “Cesaret”, “Sağlık” ve “İlişkiler” başlıkları altında inceleniyor.

Arka Kapak Yazısı:

Her deneyim bir sınavdır. Ne iyi ne kötü… Ne doğru ne yanlış… Sadece bir sınav…

Üstelik ne kazanmak var bu işte ne kaybetmek… Çünkü her sınav uyanmak içindir. Ya uyanırsın bir gün ya da ömürlük bir uykudasındır artık.

Dört ayrı yerden gelir Yaradan’ın “Uyan artık!” sesi. Bollukla, cesaretle, ilişkilerle ve sağlıkla dürter seni hayat. “Aç artık gözlerini!” der Yaradan. “Hiç mi görmek istemiyorsun özenerek yarattığım şu insanı? Hiç mi bilmek istemiyorsun, ruhuna üflediğim yeteneği?”

Başkalarında aramayı bırak. Evrenden istemeye bir son ver. Kalbinin içine sığdırılmış sonsuz bir evrenle yaşıyorsun zaten doğduğundan beri. Her günün ötekine benzemeye başlamış sonunda, yazık değil mi? Oysa sadece uykudan uyanıp ayaklandığında açılıverecek bütün kilitli kapılar. Anahtara ihtiyacın yok. Ama bir rehberin olsun istersen, bu kitap var artık yanında.

Sınandığın her deneyimin içinde Yaradan’dan bir söz, bir çağrı ve bir davet gizli… Kazalar, karşılaşmalar, hastalıklar, kavgalar, çatışmalar, kayıplar, kazançlar, kırgınlıklar, lütuflar, yalnızlıklar, kalabalıklar hep bir uyanışa ayaklandırmak için…

Peki, hangi deneyimle, nereye davet ediyor hayat seni? Hangi sınav, neden gelip kesti önünü? Kendine karşı ne haksızlık ettin ki sağlığın tehditkâr bir tavır takındı? İlişkilerinde göremediğin ne var ki, her defasında kaybetme korkusuyla yüzleşip duruyorsun?

Yazar ve kişisel gelişim uzmanı Bülent Gardiyanoğlu’nun yalın ve güçlü bir anlatımla kaleme aldığı DÖRT SINAV başucundaki çalar saat gibidir.

Ya kapatırsın alarmı ya da ayaklanırsın güneşe karşı…

Yazar Hakkında:

‘Evrenin İlahi Dili-Uyanış’, ‘Tam Bir Tek’, ‘Kadın Olmayı Hatırlamak’,‘Her Şey Hakikati Görmekle Başlar’, ‘Mucize Şifa’, ‘Her Güne Bir Mesajınız Var’ ve ‘Gönül Gözü’ kitaplarının yazarı, 19 Mayıs Kıbrıs doğumlu Bülent Gardiyanoğlu ilk, orta ve lise öğrenimini Kıbrıs’ta tamamlamıştır.

İstanbul Marmara Güzel Sanatlar Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Ana Bilim Sanat Dalı Bölümü’nü İnternet’e Bağlanabilen Buzdolabı projesi (1997) ile tamamlamıştır.

Birçok özel sektör firmaları ile projeler üzerinde çalışmalar yapmıştır.

Hayatında yaşadığı iniş çıkışlar ve sıkıntılı dönemlerden sonra bunları neden yaşadığını araştırmak ve kendini bulmak için çeşitli kişisel gelişim eğitimleri almıştır.

Aldığı eğitimleri hayatına uyguladıkça değişimleri fark etmiş ve kendi geliştirdiği teknikleri çevresindeki insanlar ile paylaşmaya başlamıştır.

Birçok ulusal ve yerel TV kanalları, radyo programlarına katılmış, binlerce kişiyle bire bir seanslar yapmış ve üç yüz binden fazla kişiye uluslararası birçok ülkede seminerler vermiştir. Brüksel, Türkiye, Almanya, Avusturya, Hollanda, Fransa, İsviçre, Fas ve Kuzey Kıbrıs’ta seminer ve atölye çalışmalarına devam etmektedir.

Herkesin anlayabileceği dilde kitaplar, audio CD’ler, farkındalık ve olumlama kartları, seminer ve atölye çalışmaları gerçekleştirmeye devam etmektedir.

Yazarın yayınevimizden çıkan diğer kitapları:

Mucize Şifa, Mesajınız Var, Evrenin İlahi Dili, 2 Tam Bir Tek, Kadın Olmayı Hatırlamak, Her Şey Hakikati Görmekle Başlar, Gönül Gözü

edebiyathaber.net (16 Temmuz 2019)

Yorum yapın