OT Dergi 54. sayı çıktı

Ağustos 9, 2017

OT Dergi 54. sayı çıktı

OT Dergi 54. sayı yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

“maksat yeşillik olsun”

Mizah ve edebiyatı kendisine kök olarak alıp, futboldan siyasete, sokaktan müziğe, hayata dair hiçbir şeye yabancı kalmayarak, ülkede sözü olan herkesle bir araya gelebilme cesaretini ve isteğini her daim göstererek büyüyen OT Dergi’nin 54. Sayısı okurlarla buluştu.

Ön kapağında efsaneleşen 1975 yapımı romantik komedi Ah Nerede’nin Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan’lı sahnesinin ve “Aşk hiçbir zaman pişmanlık duymamaktır” cümlesinin yer aldığı OT Dergi’nin 54. Sayısında Erol Evgin, Yıldız Tilbe, Mario Levi, Ferdi Tayfur, Biricik Suden ve Mutlu Tönbekici’nin “İlk Aşk” üzerine görüşleri yer alıyor. Ayrıca  arka kapağında Sami Hazinses’in aşık olduğu kadına yazdığı şarkının dizelerinin yer aldığı 54. sayıya ek olarak Behzat Ç. posteri ve yara bandı çıkartmaları yer alıyor.

Sevilen oyuncu Canan Ergüder ile aşık olma ve Savcı Esra karakteri, Boston Maratonu’nun ilk resmi kadın koşucusu Switzer ile maraton, yazar Özlem Anar ile son romanı Aşık Kedi, Çizgi roman kapaklarının usta ismi Aslan Şükür ile çizgi roman kültürü, Haluk Şahin ile polisiye romanı Babıali’de Cinayet ve Türkiye’nin ilk başörtülü rock grubu Akşam Hareketi ile söyleşiler derginin sayfalarında okurlarını bekliyor…

edebiyathaber.net (9 Ağustos 2017)

Yorum yapın