Osho ile dönüşüm: “İçsel Yolculuk”

Temmuz 9, 2020

Osho ile dönüşüm: “İçsel Yolculuk”

Osho’nun “İçsel Yolculuk” adlı kitabı, Esin Pekpak Fındıkçıoğlu çevirisiyle Omega Yayıncılık tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Osho, hakkındaki tüm spekülasyonlara rağmen hâlâ dünyanın en çok okunan spiritüel ustalarından biri. Kitapları, her yaştan insanın kişisel dönüşüm yolculuğunda önemli basamaklar atlamasını sağlıyor. Osho’nun kitaplarını okuyup, hayatı eski bakış açınızla sürdürmeye devam etmeniz pek de mümkün değil.

İçsel Yolculuk, dinamik meditasyondan ve onun hediyelerinden söz ediyor. Bu kitap, okuru, şimdiye kadar karşısına çıkan tekniklerle, ustalarla ve kendisiyle derin bir sohbete çağıran, insanı dönüştüren bir yolculuk olarak da değerlendirilebilir. Dünyamız ve değişen enerjiler, bizleri kendimizin ustası olmaya davet ederken İçsel Yolculuk, kıymetli bir yol arkadaşı.

Kitaptan

Şu an olduğun halde yaşam bir feryat gibi geliyor. Değil. Sen rahatsız olduğun için bir feryat gibi geliyor. Yaşam bir şarkı ama şarkıyı duymak için bizzat sen bir şarkı olmalısın, çünkü ancak benzer benzeri anlayabilir.

Sen bir feryatsın. İşte o yüzden yaşam şarkısı bir feryat ve bir çığlık gibi geliyor. Buna sen neden oluyorsun. Sen onu yıkıyor, bozuyor, mahvediyorsun. O sana gelirken bir şarkı olarak geliyor ama sana çarptığında feryada dönüşüyor, çünkü sen bir feryatsın. Hastasın, rahatsızlanmışsın. Bölük pörçüksün; bütün değilsin. Şarkı senin içinde yıkılmış.

Sen kendin şarkı ol ve o zaman bütün yaşam bir şarkı gibi gelir. O zaman hiçbir olumsuzluk kalmaz. Sen olumlu olursan bütün yaşam olumlu olur.

edebiyathaber.net (9 Temmuz 2020)

Yorum yapın