Orhan Pamuk artık Yapı Kredi Yayınları’nda

Temmuz 9, 2013

Orhan Pamuk artık Yapı Kredi Yayınları’nda

Sessiz Ev, Beyaz Kale, Kar, Benim Adım Kırmızı, Cevdet Bey ve Oğulları, Kara Kitap gibi önemli başyapıtlara imza atan, 2006 yılında Nobel Edebiyat Ödülü alan Orhan Pamuk artık Yapı Kredi Yayınları’nda…

Orhan Pamuk’un daha önce 2003 yılında Yapı Kredi Yayınları’ndan İstanbul, Hatıralar ve Şehir adında bir kitabı çıkmıştı. Pamuk’un çocukluğunu ve gençliğini geçirdiği, hatıralarının değişmez mekanı İstanbul’u anlattığı İstanbul, Hatıralar ve Şehir kitabı büyük ilgi görmüş, kırktan fazla dile çevrilmişti.

Orhan Pamuk’un yeni kitabı 2014 yılının ilk aylarında piyasada

Temmuz ayında tekrar baskı kitapları yayımlanmaya başlayacak olan Pamuk’un Ağustos ayında Yapı Kredi Yayınları’nın Doğan Kardeş dizisinden Seçmeler adında yeni ve özgün bir kitabı yayımlanacak. Seçmeler, yazarın eski kitaplarından, hiç yayımlanmamış yazı ve anlatılarından, kendi seçtiği metin ve hikayelerden oluşuyor. Sonbahar aylarında ise yazarın Kara Kitap romanına kılavuz niteliğindeki kitabı Kara Kitap’a Giriş yayımlanacak.

Yazarın 2014 yılının ilk aylarında çıkarılması planlanan yeni kitabı “Kafamda Bir Tuhaflık” için de hazırlıklar sürüyor.

Orhan Pamuk nasıl yazıyor>>>

edebiyathaber.net (9 Temmuz 2013)

Yorum yapın