“Öğretmenlerden Aziz Nesin’e Mektup” Yarışması başladı

Mayıs 26, 2015

“Öğretmenlerden Aziz Nesin’e Mektup” Yarışması başladı

afisNilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle “Öğretmenlerden Aziz Nesin’e Mektup” Yarışması düzenliyor.

“2015 Yılın Yazarı Aziz Nesin” etkinlikleri kapsamında söyleşiler, atölyeler, sergiler, masal dinletileri düzenleyen Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü, bu defa öğretmenlere yönelik bir etkinlik gerçekleştiriyor.

“Öğretmenlerden Aziz Nesin’e Mektup” Yarışması, unutulmaya yüz tutmuş yazın ve iletişim araçlarından biri olan mektuplar aracılığıyla öğretmenlerin, Aziz Nesin’in ilham veren mizah ve mücadele dünyasının ışığında bugünü yeniden yorumlamasına olanak tanımayı amaçlanıyor. Tüm ilk/ortaöğretim, lise öğretmenlerine açık olan yarışmaya son başvuru tarihi 17 Temmuz 2015. Başvuru sahipleri belirledikleri rumuzlarla yarışmaya katılabiliyorlar.

Seçici kurulunda Semih Gümüş, Turgut Çeviker, Prof. Dr. Alev Sınar, Nahit Kayabaşı, Güney Özkılınç, Özge Dinç ve Zeynep Terzioğlu’nun bulunduğu yarışmada birincilik ödülü 3 bin TL, ikincilik ödülü 2 bin TL, üçüncülük ödülü bin TL. Yarışmada 3 kişiye de 750’şer liralık mansiyon ödülü veriliyor.

Yarışma hakkında detaylı bilgi almak için (224) 494 19 54 numaralı telefonu arayabilir.

edebiyathaber.net (26 Mayıs 2015)

Yorum yapın