Ödüllü yazar ve çizer Yasmeen Ismail’in üç çocuk kitabı raflarda

Ocak 10, 2019

Ödüllü yazar ve çizer Yasmeen Ismail’in üç çocuk kitabı raflarda

Yasmeen Ismail’in yazıp resimlediği Mutlu, Üzgün, Heyecanlı; İçinde, Dışında, Tepetakla; İt, Çek, Boşalt, Doldur adlı çocuk kitapları, Berrak İdiman çevirisiyle hep kitap tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

hep kitap, ödüllü yazar ve çizer Yasmeen Ismail’in üç kitabını okurlarla buluşturuyor. Kalem, boya ve bolca hayal gücü kullanarak çocukların duygular, farklılıklar ve zıtlıklar üzerine düşünmesini sağlayan eğlenceli etkinlik kitapları, 11 Ocak’ta raflarda!

Mutlu, Üzgün, Heyecanlı; İçinde, Dışında, Tepetakla ve İt, Çek, Boşalt, Doldur kitapları, resim yapmayı seven tüm çocuklara hitap ediyor. Ödüllü yazar ve çizer Yasmeen Ismail, hazırladığı eğlenceli etkinlik kitaplarına kalem, boya ve bolca hayal gücü kullanarak çocukların duygularını keşfetmesini sağlıyor. Ayrıca kitaplar çocukları farklılıklar, zıtlıklar üzerine yaratıcı biçimde düşünmeye teşvik ediyor.

YASMEEN ISMAIL HAKKINDA

Yasmeen Ismail ödüllü bir yazar, çizer ve animasyon sanatçısıdır. Güzel sanatlar akademisinden mezun olup, resimli kitaplar yazıp çizmeye başlamadan önce başarılı bir animasyon şirketi kurmuştur. İrlanda’da doğan sanatçı yaşamını eşi, oğlu ve kedisi Betty ile Bristol’de sürdürmektedir. 

Bilgi için:

www.hepkitap.com.tr

facebook.com/hepkitapp

twitter.com/hep_kitap

instagram.com/hep_kitap

edebiyathaber.net (10 Ocak 2019)

Yorum yapın