“Oda’nın Konukları” dizisi Kerem Işık’la başlıyor

Ekim 12, 2018

“Oda’nın Konukları” dizisi Kerem Işık’la başlıyor

Oda’nın Konukları’nın yeni dönemdeki ilk konuğu olan öykücü Kerem Işık, 23 Ekim Salı günü saat 17:00’de okurlarla buluşuyor.

YKY Beyoğlu Kitabevi’nin içinde bulunan Oda’da geçen sezon başlayan “Oda’nın Konukları” dizisi, okurların büyük ilgisini gördü. Yazarlarla okurları buluşturan dizi bu sezonda da devam ediyor. Yazarlar, iç dünyalarını ve yaşam öykülerini paylaşmayı, okurlarıyla sohbet etmeyi, eserlerinden bölümler okumayı ve kitaplarını imzalamayı sürdürüyorlar.

Kerem Işık’ın, hepsi YKY tarafından yayımlanan öykü kitaplarının ilki olan “Aslında Cennet Yok”, yaşamın olağan akışı içinde göremediğimiz ayrıntıların sıradışılığını ele veriyordu. İkinci kitabı “Toplum Böceği”, topluma uyumlu birey yetiştirme, kariyer yapma, mutluluk arayışı karşısında cinnet eşiğinde dolaşan bireyin küçüldükçe küçülen böceksi yaşamını odağa alan öykülerden oluşuyordu. Üçüncü kitabı “Iskalı Karnaval”da da yine yaşanırken ıskalanmış hayatlara dalıyordu. Işık, okurlarıyla insanın sıradışı sıradanlığı üzerine bir sohbet yapacak, kitaplarını imzalayacak.

Kaynak: Gazete Duvar (12 Ekim 2018)

Yorum yapın