Notos Yaratıcı Yazarlık Atölyesi Adatepe Taş Mektep’te

Mart 24, 2016

Notos Yaratıcı Yazarlık Atölyesi Adatepe Taş Mektep’te

OLYMPUS DIGITAL CAMERANotos Yaratıcı Yazarlık Atölyesi Adatepe Taş Mektep’te 1-7 Ağustos arası yapılacak.

Etkinlik bülteninden

“Notos Yaratıcı Yazarlık Atölyesi’nin bugüne dek yalnızca İstanbul’da oluşu yüzünden öteki şehirlerden katılım sağlanamıyordu. Biz de Yaratıcı Yazarlık Atölyesi’ni bundan sonra yaz aylarında Adatepe’de özel bir kültür kurumuna dönüşmeye başlayan Taş Mektep’te yapmaya karar verdik.

Taş Mektep’te 6 günlük yoğun bir atölye yapacağız. Altı gün boyunca her gün üç ders, yaklaşık 30 saatlik uzun çalışma zamanımız olacak. Altı gün sonra hepimize yararlı olduğunu gönül rahatlığıyla aklımızdan geçireceğimiz bir çalışma yapmış olmayı hayal ediyoruz. Verimli ve disiplinli bir çalışmaya varsanız birlikte olabiliriz.

Bu arada elbette Adatepe’deyiz. Burası 1700’lerden başlayan yerleşimiyle çok özel bir eski köy. Kazdağları’nın bir parçasında, tepelerin ve ormanın ortasına kurulmuş. Zeus Altarı’nın arkasında, Edremit Körfezi’ne yukarıdan bakan bir yere konumlanmış. Durum böyle…”

Semih Gümüş

Yaratıcı Yazarlık Atölyesi Çalışma Biçimi

  1. Çalışma grubu en çok 20 kişiden oluşacak.
  2. Dersler her gün 10.00-12.00,  14.30-16.30 ve 20.30-22.00 arasında.
  3. İlk üç gün size iletilecek ders programımızı tamamlayıp sonraki üç gün kendi yazdıklarımızı ve bazı örnek metinleri tartışıp çözümleyeceğiz.
  4. Ders aralarında özel sohbet toplantılarımız da olabilir, doğal olarak olur.
  5. Yanınızda neler getirmeniz gerektiğini ve bu programımızda olabilecek değişiklikleri, Atölye’ye katılması kesinleşenlere elbette ileteceğiz.

Kayıt ve Ayrıntılı Bilgi

Semih Gümüş

Tel 0212 244 92 95 – [email protected]

www.notosatolye.com

edebiyathaber.net (24 Mart 2016)

Yorum yapın