Nilgün Bodur’un yeni kitabı: “Yanlışlıktan Değil Yalnızlıktan”

Mayıs 27, 2019

Nilgün Bodur’un yeni kitabı: “Yanlışlıktan Değil Yalnızlıktan”

Nilgün Bodur’un üçüncü kitabı Yanlışlıktan Değil Yalnızlıktan Destek Yayınları etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Dürüst, cesur ve samimi…

Sen Gittin Ya Ben Çok Güzelleştim adlı kitabıyla yüz binlerce okurun hayatına dokunan Nilgün Bodur’un yeni kitabı Yanlışlıktan Değil Yalnızlıktan Destek Yayınları etiketiyle kitabevi raflarındaki yerini aldı. Hayatın zorlu yollarında yaşadıklarını çekincesiz ve her zamanki gibi keyifli bir dille anlatan Nilgün Bodur, bu kitabında da okurlarına yalnız olmadıklarını hissettiriyor.

Arka Kapak Yazısı:

“Acaba çok yanlış yaptığım için mi yalnız kaldım, yoksa yalnız kaldığım için mi yanlış yaptım?”

Yanlış olan, başkasını sevmek değildir. Bir başkasını sevmek dünyanın en güzel, en tamamlayıcı hissidir.

Yanlış olan, yanlış olanı sevmektir.

Sevilenin yanlış olduğunu da, sevmeden kimse bilemeyecektir…

Sevilenin kendisi bile…

Her nerede iyi bir kalp ve doğru bir niyetle, umutla ve hayalle adım atıyorsanız ve sonunda acı çekiyorsanız, anlayın ki yanlış değil, sadece yalnızsınız.

*  *  *

Nilgün Bodur’un üçüncü kitabı YANLIŞLIKTAN DEĞİL YALNIZLIKTAN kendi hayatından izlerle dolu. Okuması eğlenceli ve duygulu bir anlatı… Bu kitabı farklı kılan bir diğer özellik ise kendi yaşanmışlıklarına dürüstçe, cesaretle ve samimiyetle neşter vurabiliyor olması. En kıymetli yanıysa kimseyi yarı yolda bırakmaması. Okuruna karşı son derece şefkatli bir yazar duruyor önümüzde. Yaralarımıza karşı hiç de zalim değil. İyileşebilmenin her türlü çaresini bonkörce veriyor satırlarında. İnanıyorum ki herkese iyi gelecek bu kitap… Şifa olmak için değil, şifa bulmak için yazılmış çünkü…

Editörden

edebiyathaber.net (27 Mayıs 2019)

Yorum yapın