Nermin Yıldırım ve Hakan Bıçakcı söyleşisi 18 Aralık’ta

Aralık 14, 2018

Nermin Yıldırım ve Hakan Bıçakcı söyleşisi 18 Aralık’ta

Nermin Yıldırım ve Hakan Bıçakcı, 18 Aralık Salı akşamı 19.00’da Akaretler’de bulunan Minoa’da düzenlenen söyleşide edebiyatseverlerle buluşacak. Yeni romanı Misafir’i hep kitap logosuyla yayımlayan Nermin Yıldırım, Hakan Bıçakcı ile yapacağı “Çağımızın Yan Etkileri ve Edebiyat” başlıklı söyleşinin ardından okurları için kitaplarını da imzalayacak.

Nermin Yıldırım, hep kitap logosuyla okurlarına ulaştırdığı yeni romanı Misafir’de buruk, muzip ve her şeye rağmen ümit dolu bir hikâyeyi o derin anlatımıyla, incelikle ve şefkatle dokuyor. Daha önce beşinci romanı Dokunmadan’ı ve Unutma Beni Apartmanı ile Rüyalar Anlatılmaz romanlarının yeni basımlarını da hep kitap logosuyla okurlarına ulaştıran Yıldırım’ın, Saklı Bahçeler Haritası adlı romanının yeni baskısı da hep kitap tarafından yayımlandı.

Hakan Bıçakcı’nın hazırladığı, hem yazar adayları hem de okurlar için benzersiz bir kaynak olan Uydurmanın İncelikleri: Kurmaca Üzerine Kişisel Yaklaşımlar ise, hep kitap’ın “Atölye” serisinde yer alıyor. Bıçakcı’nın yazmaya dair sorularını yanıtlayan Türkçe edebiyatın güçlü kalemlerinin arasında Nermin Yıldırım da bulunuyor. 

Adres: Akaretler Yokuşu Süleyman Seba Cad. Park Apt. No: 52A Beşiktaş, İstanbul

Tel: 0212 236 94 52

edebiyathaber.net (14 Aralık 2018)

Yorum yapın