Mirza Tazegül’den “Yalnızlığın Bilinmeyen Yüzü”

Mayıs 31, 2017

Mirza Tazegül’den “Yalnızlığın Bilinmeyen Yüzü”

1496142291_yalnizligin_bilinmeyen_yuzuMirza Tazegül’ün ikinci kitabı Yalnızlığın Bilinmeyen Yüzü 5 Haziran’da Libros etiketiyle yayımlanıyor.

Tanıtım bülteninden

Geçtiğimiz yıl çok konuşulan Sessizliğimle Dans kitabının yazarı Tazegül, Yalnızlığın Bilinmeyen Yüzü ile hayatı, bilinmezleri, sırları, aşkları, umutları ve hayalleri paylaşmaya devam ediyor…

Bazen bir insanı tanımak tüm insanları tanımaya yeter,
bazen de tüm insanları tanımak bile bir insanı tanımaya yetmez.

“Önümdeki bulut kümesinin içerisinde, tüm sihri ve bilinmezliğiyle merak uyandıran gelecek… Hayallerimin gizlendiği, umut kapılarımın hep açık beklediği, yaşama sevincimin saklı olduğu gelecek… Tesadüf dediğimiz ilmeklerin işlendiği, yeni yolların yeni kavşaklara açıldığı gelecek… Keşfedilmeyi bekleyen arzuların denizi, sahip olmak istediklerimin gizli deposu sihirli gelecek… Yenilenlerin ve kazananların, korkakların ve cesurların arenası gelecek… Gizi, merakı, yaşamı ve ölümü içinde barındıran tuhaf bir heyecan hissettiren gelecek… Hep böyle düşünsem de bilirim ki nihayetinde gelecekte de bugün ektiğim tohumlar karşılayacak beni. Bugün diktiğim fidanların meyveleri düşecek kucağıma. Bugün düşündüğümün yazıya dönüşmüş eserini okuyacağım. Ve kendi yazgımın içinde var olacağım…”

edebiyathaber.net (31 Mayıs 2017)

Yorum yapın