Miramax Türk Dedektif dizisi için geri sayım başlattı

Haziran 26, 2020

Miramax Türk Dedektif dizisi için geri sayım başlattı

İngiliz yazar Barbara Nadel’in ödüllü roman serisi “Çetin İkmen Polisiye Romanları”ndan uyarlanan Türk Dedektif dizisi için geri sayım başladı. 

ViacomCBS International Studios (VIS) çekimlerine 2021’in bahar ayında İstanbul’da başlanacak olan Türk Dedektif dizisi için küresel film ve televizyon stüdyosu Miramax ile anlaştı. Senaryosu, İngiltere’nin en çok okunan polisiye yazarı Barbara Nadel’in ödüllü roman serisi “Çetin İkmen Polisiye Romanları”ndan uyarlanan dizinin çekimleri büyüleyici atmosferi ve gizemiyle beyazperdeye birçok kez ilham olan İstanbul’da gerçekleşecek. 

Her sokağında ayrı bir hikaye yaşanan İstanbul’un suçlarla örülü sır perdeleri, idealist Müfettiş Çetin İkmen ve ortağı Mehmet Süleyman’ın ustalık dolu iz sürüşleriyle tek tek aralanıyor. Karmaşık suçların ve tüyler ürperten suçluların gizemini en beklenmedik anlarda gözler önüne seren Türk Müfettiş, izleyiciyi şehrin kaotik karanlığında hız kesmeyen bir maceraya sürüklüyor.Kadın tacirleri, Narkotik suçlular, faili meçhul cinayetler, yasa dışı suçların bilinmeyen tetikçileri ve daha birçok suçlu, Çetin İkmen’in İstanbul sokaklarında izini sürdüğü karakterlerden oluşuyor. Adrenalin, merak ve bilinmezliğin yarattığı karmaşa dizinin temposunu bir an bile düşürmeyerek izleyiciyi ekran karşısına kitlemeye hazırlanıyor. Polisiye severlerin her bölümünü iple çekeceği Türk Müfettiş,İstanbul’un bilinmeyen yüzünü ve suçların ortaya çıkış anlarını güçlü bir anlatımla gözler önüne seriyor.

edebiyathaber.net (26 Haziran 2020)

Yorum yapın