Meryem Ermeydan’dan çocuklara: “Az Bilinen Çok Sevilen Hayal”

Aralık 3, 2019

Meryem Ermeydan’dan çocuklara: “Az Bilinen Çok Sevilen Hayal”

Meryem Ermeydan’ın çocuklara yazdığı, Sernur Işık’ın resimlediği “Az Bilinen Çok Sevilen Hayal” Yazardan Direkt Yayınevi etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Yazar Meryem Ermeydan’ın yumuşacık anlatımı ve şefkatli yaklaşımıyla, yarı gerçek yarı rüya bu macera ile çocuklar, daima özel olduklarını hissediyorlar ve yetenek dediğimiz şeyin aslında en çok hevesle beslendiğini fark ediyorlar.

Hayal, yazmayı çok severdi. Her gece uyumadan önce küçük mavi kaplı defterine görmek istediği rüyaları yazar, defterini yastığının altına koyardı.

Güneşin sarı, gökyüzünün mavi olduğu sıcak bir gün, pencereye konan küçük mavi bir kuşun getirdiği mektupla Hayal için yeni bir macera başlar.

Hayal her yerde özel yeteneğini arar. Aradığı yeteneğin zaten kendisinde olduğundan henüz haberi yoktur. Pes etmeden, türlü zorluklarla mücadele ederek ve deneyerek özel yeteneğini aramaya devam eder. Bakalım Hayal, aradığı yeteneğini bulabilecek mi?

Az Bilinen Çok Sevilen Hayal adlı öykü, içimizde var olan yaratıcılığın ortaya çıkması için onlara daha yakından bakmamızı söylüyor.

edebiyathaber.net (3 Aralık 2019)

Yorum yapın